HOMEportraits film #2: Remy

do 22 dec 2016

‘Wat betekent HOME, ’thuis’ voor danser Remy Tilburg?’ We vroegen het hem, én de 12 andere dansers uit de nieuwste voorstelling HOME. De antwoorden waren verrassend mooi en bieden een nadere kennismaking met de personen die je gewoonlijk alleen op het toneel ziet.

Dans- en docufilm
Ze vroegen dan ook om meer dan alleen tekst. Filmmaker (en danser) Davide Bellotta nam vijf dansers mee naar hun meest comfortabele plek en kwam tot een exclusieve portrettenreeks. Een dans- en docufilm in één, met prachtige dansbeelden en diepgaande interviews op misschien wel de mooiste plekken in Rotterdam. Mét muziek van Michel Banabila & Maarten Vos.

Hieronder een sneak preview van 1 van de portretten,  met danser Remy Tilburg:

Première HOMEportraits in Rotterdamse Schouwburg
HOMEportraits gaat donderdag 19 januari in première, om 19.30 uur op het gigantische filmscherm in de hal van de Rotterdamse Schouwburg, beter bekend als de mediawall. Aansluitend is de voorstelling HOME voor het eerst te zien in Rotterdam. Ook op de daaropvolgende speeldagen van HOME in de Rotterdamse Schouwburg, vr 20, za 21 en zo 22 januari, is de film op de mediawall te zien. Mis het niet! Gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer info en tickets HOME – de voorstelling

Gerelateerd

Remy Tilburg

medewerker

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst