HOMEportraits foto #3: Ricardo

ma 19 dec 2016

Danser Ricardo Vera Afanador is in het samenwerkingsproject tussen Conny Janssen Danst en de Willem de Kooning Academie gefotografeerd door Rebecca Slee. Ook hier heeft de tweedejaars studente fotografie het WdKA de danser gefotografeerd met het thema van de voorstelling HOME.

Met de vraag “Wat maakt dat je je thuis voelt” zijn beiden op zoek gegaan naar de plek in Rotterdam die Ricardo een gevoel van thuis geeft. Alhoewel Ricardo zich het meest thuis voelt in Amsterdam, vertelt hij ons ook dat thuis voor hem niet perse een plek is, “het is het geluk, de vrijheid wat ik op dat moment in mijzelf voel.” Het portret is uiteindelijk gemaakt in Het Euromastpark en resulteerde in “Opgaan in je omgeving, de natuur danst met mij mee”, aldus Rebecca Slee.

Lees hier meer over de voorstelling HOME
Lees hier meer over de samenwerking met Willem de Kooning Academie.

1.-Ricardo---Rebecca-Slee 2.-Ricardo---Rebecca-Slee

Danser: Ricardo Vera Afanador, foto: Rebecca Slee, gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.

|Danser: Ricardo Vera Afanador
foto: Rebecca Slee
gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.|Danser: Ricardo Vera Afanador

Gerelateerd

Ricardo Vera Afanador (stage)

medewerker

Lees meer

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar