HOMEportraits foto #2: Nina

do 15 dec 2016

Ook danseres Nina Plantefève-Castryck werd gefotografeerd door een tweedejaars student Fotografie van de Willem de Kooning Academie. Jessica Boerstra ging samen met Nina in de week van 21 november op pad in Rotterdam, op zoek naar een plek waar Nina zich thuis voelt.

Met de vraag “Wat maakt dat je je thuis voelt” in het achterhoofd zijn de Jessica Boerstra en Nina uiteindelijk op een plek uitgekomen naast het water, aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Nina woont sinds kort in Rotterdam en vind het moeilijk om nu al één plek aan te wijzen dat voelt als HOME. Het water deed haar denken aan Antwerpen en met de skyline op de achtergrond een mooie locatie voor deze samenwerking tussen twee Rotterdamse instellingen. Door het vele reizen van danseres Nina vindt ze juist haar thuis in dansen. “Het maakt niet uit in welk deel van de wereld ik mij bevind, dans hoort overal thuis”.

Kies in de foto hierboven voor ‘BEKIJK FOTO’S’ om een slideshow te starten!

Lees hier meer over de voorstelling HOME
Lees hier meer over de samenwerking met Willem de Kooning Academie.

Nina-(zwartwit)---Jessica-B

Danser: Nina Plantefève-Castryck , foto: Jessica Boerstra, gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.

|Danser: Nina Plantefève-Castryck
foto: Jessica Boerstra
gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.|Danser: Nina Plantefève-Castryck

Gerelateerd

Nina Plantefève-Castryck

medewerker

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst