Heel veel MIRROR MIRROR extra’s

do 17 jul 2014

Wie MIRROR MIRROR in de Onderzeebootloods bezoekt gaat een mooie, zomerse avond uit tegemoet. Naast de indrukwekkende voorstelling met 14 dansers in een al evenzo indrukwekkende setting en livemuziek van Sinfonia Rotterdam, wacht de bezoekers nog meer verrassingen. Voor en na de voorstelling is er muziek van opkomende bands, inside information komt aan bod in gesprekken met Conny Janssen, PICKNICK ROTTERDAM kookt een heerlijk biologisch 3-gangen menu en er wordt werk geëxposeerd van creatief talent. Hieronder het complete randprogramma op een rij!
IEDERE VOORSTELLINGSDAG:

Do t/m za v/a 18.00 uur, zo v/a 16.30 uur:
Diner
PICKNICK ROTTERDAM kookt een 3 gangen menu met uitsluitend biologische ingrediënten. Te reserveren in combinatie met een kaartje voor de voorstelling.

Do t/m za v/a 18.00 uur, Zo v/a 14.00 uur, doorlopend:
Containerkunst
Tijdens MIRROR MIRROR is iedere dag containerkunst te bewonderen. Diverse kunstenaars krijgen de kans een zeecontainer in te richten met fotografie, film, schilderkunst, animaties of sculpturen. Er is kunst te zien van:
–  MishMash
–  Guusje Kaayk
–  Janina Schipper
Barry Marré & Stroke A Bird
Pepavana
Barbara Munsel & Jetty Dijkshoorn
Mirjam Boomert, Het Verbeeldingsatelier
Raymond de Vries & René Castelijn

Do t/m za v/a 18.00 uur / Zo v/a 14.00 uur, doorlopend
The making of MIRROR MIRROR, door de lens van Leo van Velzen
Huisfotograaf van Conny Janssen Danst, Leo van Velzen, liep vanaf het aantreden in de Onderzeebootloods op 10 juni, mee tijdens de voorbereidingen op MIRROR MIRROR. Aan de imposante wanden van de Onderzeebootloods zie je een selectie van zijn foto’s, een mooi sfeerverslag van een groep gedreven dansers, musici, technici en artistieke crew die zich opmaken voor een reeks avontuurlijke locatievoorstellingen.

Do t/m za: 20.30 uur / Zo: 15.00 uur: 
Voorstelling MIRROR MIRROR
Avontuurlijk spektakel met bekende dansers naast nieuwe talenten, livemuziek van Sinfonia Rotterdam, een overrompelend toneelbeeld en natuurlijk de meeslepende danstaal van Conny Janssen.

Do t/m vr 22.00 / 22.12 / 22.40 / 23.30 uur:
Za: 22.00 / 22.30 / 23.00 / 23.30 uur:
Zo: 16.46 / 17.16 / 17.46 / 18.16 / 19.00 uur
MIRROR MIRROR boot
Aqualiner vaart vanaf de kade terug naar Rotterdam centrum (Willemskade)

IEDERE VRIJDAG

Bovenstaande
+
22.00 uur: 
TALKING MIRROR
Wil je alle ins en outs weten over MIRROR MIRROR? Blijf dan na de voorstelling voor een drankje én de talkshow met iedere week een andere host en gasten, waarbij ingegaan wordt op het creatieproces van MIRROR MIRROR.

Talkshowhosts & gasten zijn
– Vr 27 jun: Annette Embrechts (recensent Volkskrant en dansdeskundige), Conny Janssen (choreografe, artistiek leider) & Judith Wendel (dramaturge)
– Vr 4 jul: Remco van Rijn (dramaturg Het Nationale Toneel en freelance tekstschrijvenr), Conny Janssen (choreografe, artistiek leider) & Conrad van Alphen (dirigent)
– Vr 11 jul: Emmeline Mooij (docente kunsteducatie, geeft inleidingen bij dansvoorstellingen) Gasten: Conny Janssen (choreografe, artistiek leider) & Thomas Rupert (decor ontwerper)
– Vr 18 jul: Nada Mounzer (programmamaker NTR en jurylid Nederlandse Dansdagen) Gasten: Conny Janssen (choreografe, artistiek leider), Yanaika Holle & Christiaan De Donder (dansers).

IEDERE ZATERDAG

Bovenstaande
+
22.00 uur:
LIVE ON STAGE: muzikaal talent
Blijf op zaterdagavond nog even nagenieten van de voorstelling onder het genot van een drankje én live muziek van getalenteerde, opkomende bands en artiesten.

Za 28 jun: Luka
Za 5 jul: Thomas Florusse & band
Za 12 jul: iET
Za 19 jul: Ming’s Pretty Heroes

IEDERE ZONDAG
Bovenstaande
+
16.30 uur
DINE & MUSIC
Sinfonia Rotterdam verzorgt in kleine bezetting sfeervolle live muziek tijdens het diner na de matineevoorstelling op zondagmiddag.

Foto: Rob Hogeslag

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst