In gesprek met Conny Janssen in R’dam of via Facebook

di 24 apr 2018

Zaterdag 28 april is de voorstelling INSIDE OUT te zien Theater Rotterdam Schouwburg. Tijdens de inleiding blikt Conny Janssen met dansdeskundige Liesbeth Osse terug op INSIDE OUT. Ze vertelt over het artistieke proces en de ingrijpende veranderingen die zij aanbracht in de remake van deze voorstelling, die in 2015 al in première ging. De inleiding start om 19.15 uur in de erker en zit bij een kaartje voor de voorstelling inbegrepen. Vervolgens start om 20.15 uur de voorstelling in de grote zaal. Heeft u nog geen kaartje? Dan kunt u ze hier bestellen.

[Foto: Conny Janssen tijdens een inleiding in 2017, foto: © Rob Hogeslag]

Volg de inleiding via Facebook
Heeft u ook een vraag aan Conny Janssen, maar kunt u er zaterdag 28 april niet bij zijn in Rotterdam? Volg de inleiding dan via de livestream op Facebook.
Hoe werkt dat?
1. Like hier de Facebookpagina van Conny Janssen Danst
2. Zaterdag 28 april kunt om 19.15 uur inloggen op Facebook en krijgt u een melding dat Conny Janssen Danst live gaat/is. Klik op deze melding en u kunt live de inleiding volgen. Heeft u een vraag? Die kunt u direct stellen door een reactie achter te laten onder de video. Enkele vragen worden diezelfde avond nog beantwoord. De andere vragen zal Conny Janssen later beantwoorden.

Foto: Rob Hogeslag

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL