Genomineerden en bezoekers van De Aardig Onderweg Award van de RET konden 15 juni genieten van Conny Janssen Danst in het nieuwe Luxor Theater. De Aardig Onderweg Awardshow 2012 had het karakter van een theatrale reis met spectaculaire optredens en intieme theatrale vertellingen van muziek en dans. Met op het eind natuurlijk de uitreiking van de prijzen.
Speciaal voor deze gelegenheid liet Conny Janssen Danst een dansfragment zien uit HOW LONG IS NOW – de locatievoorstelling die op dit moment volop in de maak is. Nieuwsgierig? Bekijk de uitzending die TV Rijnmond maakte. Het optreden start op 31:25.

De Aardig Onderweg Award is een prijs van €10.000 voor mensen die iets bijzonders doen, ontwikkelen of betekenen in de stadsregio Rotterdam. Met de award en het geldbedrag worden de winnaars gestimuleerd om hun doel te bereiken. De Aardig Onderweg Award is een initiatief van openbaarvervoerbedrijf RET en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors.

Conny Janssen Danst feliciteert de winnaars van de Aardig Onderweg Award en wenst hen veel succes toe met de realisatie van alle bijzondere en goede plannen!

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst