Dans in uw testament

wo 2 dec 2020

Met het plaatsen van zijn handtekening lanceerde wethouder Said Kasmi op woensdag 2 december 2020 in de Doelen officieel de campagne Ik was hier: een initiatief gericht op aandacht voor nalaten aan kunst en cultuur.
Foto boven: Scène uit HOME. © Leo van Velzen

Ik was hier is een uniek initiatief van ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om middels een nalatenschap kunst en cultuur in Rotterdam te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie.

Wethouder Said Kasmi bij de lancering van Ik was hier. foto: Jaiwey Nuij

Kasmi spreekt bij de lancering van een prachtig initiatief: “Veel Rotterdammers dragen de diversiteit aan cultuur in onze stad een warm hart toe. Ze weten niet altijd dat een nalatenschap, hoe klein ook, een groot verschil kan maken voor culturele organisaties in de stad.” (AD Rotterdam)

Ook Conny Janssen Danst is aangesloten bij Ik was hier. Nalatenschappen kunnen nu en in de toekomst van grote waarde zijn voor Huis Conny Janssen Danst, het huis voor de dans op Katendrecht waar nieuwe voorstellingen worden gemaakt, waar volop ruimte is voor nieuw talent en waar inspirerende samenwerkingen en ontmoetingen plaatsvinden. Meer informatie over dit initiatief, nalaten en de aangesloten instellingen is te vinden op ikwashier010.nl.

Denkt u erover om Conny Janssen Danst op te nemen in uw testament of wilt u meer informatie, dan horen wij dat graag en nemen wij persoonlijk contact met u op.
Steunt u Conny Janssen Danst liever op een andere manier, bijvoorbeeld met een jaarlijkse bijdrage als Vriend van het gezelschap? Vrienden worden kan via het formulier op deze pagina.

Schiedam
11-01-2017. Beeld uit de balletvoorstelling "Home" van Conny Janssen Danst.
Foto: Leo van Velzen.||Wethouder Said Kasmi bij de lancering van Ik was hier in de Doelen. foto: Jaiwey Nuij

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar