I’M HERE & Álbum Familiar, Stadsschouwburg Utrecht

di 5 jan 2016

vr. 15 januari 2016, 20.00 uur, Stadsschouwburg Utrecht, Douwe Egbertszaal
Koop nu je tickets voor slechts 10 euro

Meer dan 35 theaters in Nederland openen tijdens het Theaterweekend op 15, 16 en 17 januari hun deuren. Ook Stadsschouwburg Utrecht doet mee! Drie dagen vol voorstellingen, kijkjes achter de schermen, workshops, een theaterquiz en meer. De rondleidingen, de theaterquiz en workshops zijn gratis. Kom kijken naar Conny Janssen Danst! Koop hier je tickets.

Conny Janssen Danst presenteert twee parels uit haar fraaie oeuvre. I’M HERE toont tien personages op zoek naar contact in een dynamische metropool. Álbum Familiar zoomt in op een portrettengalerij, met alle herinneringen die daarbij horen.

‘Met dans die ook zo typisch Conny Janssen is: emotioneel, soms gedragen in volle, wat vette lijnen, dan weer losjes, acrobatisch en vol levenslust.’ – Trouw ***

In ‘I’M HERE’ (2005) zien we tien personages die, hoe verschillend ook, op zoek zijn naar menselijk contact. De beelden van de Rotterdamse fotograaf en filmmaker Carel van Hees vormen hun omgeving, een dynamische metropool die telkens verandert. ‘Álbum familiar’ is een choreografie voor drie vrouwen en vier mannen, die elkaar ontmoeten voor een portrettengalerij. Elk portret dat ze bekijken roept herinneringen op, flarden van persoonlijke en familiegeschiedenissen.

U kunt zich ook aanmelden voor de workshop moderne dans (14.30 – 16.00 uur) of de inleiding (19.00 – 19.30 uur).

foto: Leo van Velzen
foto: Raymond de Vries, danser: Davide Bellotta
|Rotterdam
18-11-2015. Beeld uit de voorstelling "I'm here" van Conny Janssen Danst.

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst