3 juni: SKVR Dansmakers in voorprogramma FRAMED

Theater Rotterdam

za 3 jun 2023

Al sinds 2013 werken SKVR en Conny Janssen Danst samen in het jaarlijks terugkerende Dansmakers project: jonge danstalenten van SKVR werken hierin met inspiratie uit choreografieën van professionele Rotterdamse dansgezelschappen aan eigen dansvoorstellingen. Na voorstellingen als HOME, INSIDE OUT en BROOS, was het dit jaar de voorstelling FRAMED die als uitgangspunt diende voor de drie Dansmakers groepen van SKVR.

Het resultaat van een wekenlang creatie- en repetitieproces werd afgelopen maart gepresenteerd in een uitverkocht HUIS Conny Janssen Danst. Elke groep dansers toonde een eigen ‘venster op de stad’, waarin ze als de personages uit FRAMED ieder hun eigen verhaal uit de stad al dansend vertelden.

Extra ‘SKVR Dansmakers danst FRAMED’ voorstelling
Wegens succes is deze bijzondere Dansmakers voorstelling op zaterdag 3 juni nogmaals te zien. Voor aanvang van FRAMED door Conny Janssen Danst in de grote zaal, kan het publiek die avond om 19.15 uur in de hal kennismaken met de SKVR dansers en hun vertaling in dans zien van de thematiek uit FRAMED. Een cadeau! Zowel voor het FRAMED-publiek, als voor de dansers die nogmaals hun talenten kunnen laten zien en zo weer nieuwe podium-ervaring opdoen.

Bestel hier tickets voor FRAMED op 3 juni en zie voor aanvang de SKVR Dansmakers live.

SKVR Dansmakers danst FRAMED in 2023 | Foto © Sabine van der Vooren

FRAMED

Window on the city |Theater tour

Lees meer

Gerelateerd

FRAMED

voorstelling

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst