Formulier Publiciteit Normality No More Theatertournee 24/25

Publiciteitsinfo theaters Normality No More

Om de campagne voor de voorstelling Normality No More zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden, willen we graag vast wat informatie van onze collega's in het theater ontvangen. Alvast bedankt voor je antwoorden!

"*" geeft vereiste velden aan

Indien deze al bekend is
Indien deze al bestaat
Wil je flyers ontvangen?*
Wil je affiches ontvangen?*
Heb je al plannen voor een poster en/of flyerronde? Licht deze dan hieronder toe
Normality No More is een co-productie van 3 gezelschappen, multidisciplinair en genre-overstijgend. Anders dan gebruikelijk dus voor Conny Janssen Danst, en het biedt kansen om meerdere doelgroepen uit jullie databases aan te spreken. Hoe gaan jullie hiermee om?
Normality No More is een 'language no problem' voorstelling. Merken jullie de voorstelling als zodanig aan en/of zijn er andere maatregelen die jullie nemen om ook niet Nederlands sprekend publiek te bereiken?
In welke structurele uitingen kun je Normality No More sowieso uitlichten? Denk hierbij aan nieuwsbrieven, agendamailings, vaste advertentieplekken, etc.
Wat zijn belangrijke momenten in jullie PR-planning voor ons om rekening mee te houden, zoals seizoenspresentatie, opening nieuw seizoen, mailing aan danspashouders etc.
Heb je nu al een briljant idee om Normality No More onder de aandacht te brengen bij jullie publiek? Of wil je verder nog iets kwijt? Laat het hieronder weten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.