Stadsschouwburg Amsterdam pakt in samenwerking met restaurant Stanislavski flink uit met het ZOUTmenu. Op zondag 10 april wordt voorafgaand aan de uitverkochte voorstelling ZOUT een speciaal theatermenu geserveerd, met medewerking van Salsamentum.
Salsamentum (de zoutwinkel in Amsterdam) komt op 10 april – in de persoon van Jeroen van Wieren – als Salinator ( v Christus – de officièle titel voor de ambtenaar van de schatkist die verantwoordelijk was voor de zoutprijzen) de gasten uitleg en advies te geven over zout.

Het menu:
VOOR
Runderpastrami met Olivas Negras*, notensla en krokant boerenbrood
* Olivas Negras is een “fleur de sel” van Mallorca met geroosterde zwarte Calamata olijven

HOOFD
Zacht gegaarde zeebaarsfilet met Cyprus Citroen*, schaaldierenrisotto en venkelsalade
* Cyprus Citroen zijn “zeewater kunstmatig verdampte” zoutflakes van Cyprus met citroen

NA
Chocolade taartje met chocolade ganache met Marisol*, gemarineerde sinaasappel en vanille roomijs met Taha”a Vanilla.

*Marisol is een “zongedroogd zeezout”: vers grof zeezout uit het natuurpark Ria Formosa, Oost Algarve Portugal en “Taha”a Vanilla” zijn “zeewater kunstmatig verdamp” zout “flakes” uit de Anglesey Wales met vanille

Kosten 3 gangen theatermenu: €29,00
Gelieve anderhalve uur voor aanvang voorstelling aanwezig zijn, zodat in alle rust gegeten kan worden.
Reserveren wordt aangeraden: 020-7959995

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst