Voor de Rotterdamse versie van HOW LONG IS NOW zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers.
Na het enorme succes van COMMON GROUND op het dak van de Hofbogen, komt Conny Janssen Danst opnieuw met een locatievoorstelling in Rotterdam: HOW LONG IS NOW.

Eerst is de voorstelling te zien in de Machinefabriek in Vlissingen, maar in november 2012 reist HOW LONG IS NOW door naar de tramremise in Hillegersberg. En voor deze Rotterdamse locatie zijn we nog op zoek naar verschillende vrijwilligers.

Ervaar wat het is om mee te werken aan een productie op een bijzondere locatie en geef je op!

Beschikbare vrijwilligersfuncties
– BHV”er

– Toiletbeheer

– Bediening

– Runner

Je voorkeurspositie kun je op het aanmeldingsformulier aangeven, dan zorgen wij ervoor dat je op de juiste plek wordt ingezet.

Wat verwachten wij van jou?
– Als vrijwilliger van HOW LONG IS NOW zouden we graag zien dat je je voor meer dan een enkele avond opgeeft. Zodoende heb je een grotere binding met het project zelf en de betrokken mensen. Uiteraard is dit niet verplicht!
– Als vrijwilliger ben je vaak het eerste aanspreekpunt van het publiek en daarom verwachten we dat je representatief en enthousiast overkomt. Ook verwachten wij dat je een leeftijd hebt van tenminste 18 jaar.

Wat kun je van ons verwachten?
Om HOW LONG IS NOW tot een groot succes te maken, is de inzet van vrijwilligers uiteraard essentieel. We stellen hier dan ook graag wat tegenover! Vrijwilliger zijn bij HOW LONG IS NOW zal voornamelijk heel leuk worden. We stellen je in de gelegenheid om deel uit te maken van een uniek project in de stad Rotterdam. Je maakt deel uit van het team achter de schermen en zult op een informele manier veel nieuwe mensen ontmoeten en vooral genieten van een mooie voorstelling. Maar er is meer:

– Op woensdag 31 oktober 2012 stellen wij jou als vrijwilliger in de gelegenheid om de locatievoorstelling HOW LONG IS NOW als eerste gratis te kunnen zien. Deze generale repetitie is speciaal gereserveerd voor alle vrijwilligers en niet toegankelijk voor reguliere bezoekers.*

– Voor de try-outs op 1 of 2 november is er per vrijwilliger 1 vrijkaart + 1 kortingskaart beschikbaar. Ook in te zetten voor vrienden als je zelf aan het werk bent!*

– Als vrijwilliger ontvang je het speciaal voor HOW LONG IS NOW ontworpen CREW T-shirt t.w.v. €10,- *

– Als je je voor tenminste 2 avonden opgeeft, ontvang je de hippe MEER RUIS tas van de gelijknamige voorstelling.*

– Bij beschikbaarheid van 4 avonden of meer bieden we je daarnaast een vergoeding van ten minste €50,- aan.*

– Daarnaast nodigen we alle vrijwilligers uit voor de eindborrel van HOW LONG IS NOW op zondag 25 november 2012, met het artistieke team en kantoor.

– Na afloop van je vrijwilligerswerk ontvang je een getuigschrift, mocht je hier interesse in hebben.

* (n.v.t. op BHV-ers. Zij krijgen als dank voor hun bijdrage een gratis kaartje voor een voorstellingsdatum naar keuze + de mogelijkheid een introducé tegen kortingstarief mee te nemen)

Hoe meld ik mij aan als vrijwilliger?
Je kunt je gegevens op dit aanmeldformulier invullen en achterlaten. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor verdere informatie mail naar michelle@connyjanssendanst.nl of bel: 010-4529912

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst