Veelgestelde vragen COURAGE

do 2 jun 2016

We kunnen ons voorstellen dat het bezoeken van COURAGE voor nogal wat vragen zorgt. Hieronder antwoord op de meest voorkomende!

Hoe koop ik een kaartje voor COURAGE?
• Kaartjes voor COURAGE zijn te koop via de Rotterdamse Schouwburg. Telefonisch: +31 (0)10 411 8110 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur). De balie van de Rotterdamse Schouwburg is op deze dagen geopend tot 18.00 uur.

• Online kaarten bestellen voor de voorstelling en het diner kan 24/7 via: https://www.rotterdamseschouwburg.nl/

• Vanaf 18.00  uur en op zondag vanaf 14.00 uur kunt u in de Ferro ook bij de locatiekassa kaarten kopen, indien nog beschikbaar. U kunt dan zowel contant als met PIN betalen.

Bereikbaarheid: Hoe reis ik naar en van COURAGE?
De voorstellingen vinden plaats in de Ferro in het Rotterdamse Merwe-Vierhavensgebied. De entree tot het Ferro terrein heeft het volgende adres:

Van Helmontstraat 20, Rotterdam

Openbaar vervoer:
RET Metrostation (lijn A, B & C) & Tramhalte (lijn 4, 8, 21, 23, 24) uitstappen bij: MARCONIPLEIN. Vanaf hier is het 9 minuten lopen naar de Ferro.
Voorbeeld: Vanaf Rotterdam Centraal is de Ferro met Tramlijn 24 in 25 minuten te bereiken. Plan je OV trip via www.ret.nl of www.9292ov.nl

Kom met de watertaxi!
U kunt vanaf het centrum van Rotterdam de Ferro heel eenvoudig bereiken met de watertaxi. Vanaf aanlegplaats KEILEHAVEN is het 3 minuten lopen naar de Ferro. Opstappen kan op diverse plaatsen in Rotterdam. Voorbeeld: Vanaf de Erasmusbrug (Willemskade) is het 8 minuten varen naar de Keilehaven. Plan je boottrip op www.watertaxirotterdam.nl

Toch met de auto?
Het is voor auto’s helaas niet mogelijk direct op het Ferro terrein te parkeren, maar in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.
LET OP, in de omgeving van de Ferro geldt, afhankelijk van het tijdstip, betaald parkeren. Controleer de borden of bekijk meer info op: www.rotterdam.nl/parkeren

Kan ik in de Ferro per pin betalen?
Graag zelfs! Voor het afrekenen van kaartjes aan de kassa in de Ferro, drankjes aan de bar én in de shop kunt u de pinpas gebruiken. Contant afrekenen kan ook.

Kan ik ook iets eten voorafgaand aan de voorstelling?
Jazeker, echter de kaarten voor het diner gaan hard, dus wees er snel bij!
De Soda Club Rotterdam serveert op donderdag, vrijdag en zaterdag vóór de voorstelling vanaf 18.00 uur en op zondag na de voorstelling vanaf 16.30 uur een driegangenmenu à € 25,- op locatie in de Ferro. U kunt het diner vooraf bestellen, tegelijk met het kopen van een kaartje, via de Rotterdamse Schouwburg: Tel. 010-4118110 of online: http://bit.ly/1PqRsvq

Lees hier meer.

Kan ik na afloop van de voorstelling nog wat drinken in de Ferro?
Uiteraard! Op donderdag, vrijdag en zaterdag blijft de bar tot 23.00 uur open. Op zondag blijft de bar tot 19.00 uur open. Tijdens het napraten over de voorstelling zijn er diverse randprogramma’s bij te wonen, zoals een muziekoptreden, expositie, talkshow of nagesprek. Bekijk binnenkort het uitgebreide randprogramma op onze website.

Hoe lang duurt de voorstelling?
De voorstelling duurt 90 minuten en zal tegen 22.15 uur (do, vr, za) of 16.45 uur (zo) afgelopen zijn.

Wat trek ik aan?
Op hete, zomerse dagen is het doorgaans behoorlijk warm in de Ferro. Echter, op een koudere dag is deze immense voormalig gashouder ook snel kil. Verschillende lagen kleding, dus een jas of vest dat u aan of uit kunt trekken al naar gelang de temperatuur, zijn dus geen overbodige luxe. Met goed doordachte kleding kunt u optimaal genieten van de voorstelling!

Is COURAGE toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
Ja. Zowel de watertaxi als de Ferro zijn rolstoel toegankelijk. Als wij tijdig weten wanneer een rolstoelgebruiker komt, kunnen wij zorgen voor een geschikte plaats op of naast de tribune. Graag tijdig bellen naar Conny Janssen Danst om e.e.a. af te stemmen: +31 (0)10-4529912.

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst