Sterren recensies voor FRAMED stream

wo 7 apr 2021

De online versie van FRAMED ging op 24 en 25 maart in première. De schrijvende pers bracht ook een thuisbezoek aan de nieuwste voorstelling en had prachtige woorden én sterren voor FRAMED en alle betrokkenen. Lees je even mee?
Foto boven © Andreas Terlaak

★★★★
NRC

Op het thuisscherm werkt dat uitstekend: de combinatie van geabstraheerde emoties in de choreografie met concrete, realistische beelden voelt logisch en volwaardig.’

Van de duetten springt dat van Amit en Shimoda eruit die met hun vlechten aan elkaar zijn verbonden als door een navelstreng, een onverbrekelijke, soms verstikkende moederbinding.

LEES NRC RECENSIE ONLINE

★★★★
DE VOLKSKRANT

Met dit krachtige visuele ontwerp lukt het scenograaf Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta om de nieuwe dansstream Framed – Window on the City van diepte te voorzien met bedwelmende beelden van Rotterdam.

LEES DE VOLKSKRANT RECENSIE ONLINE

THEATERKRANT.NL

Het is een feest om in hedendaagse dans zoveel lichamen in een werk te zien dansen. Dat was het al, omdat zoiets kostbaar is, maar nu nog meer omdat we zo weinig mensen om ons heen hebben. Daarnaast overtuigt de diversiteit binnen het ensemble…

LEES THEATERKRANT RECENSIE ONLINE

★★★
TROUW

Indruk maakt danser Hiro Murata, die van simpelweg zitten een verstild schouwspel maakt. Zijn ledematen willen bewegen, maar een onzichtbare kracht houdt dat tegen.

LEES TROUW RECENSIE ONLINE

Wil je je eigen mening vormen over FRAMED? In april en mei wordt de voorstelling meerdere keren per week gestreamd.
Kijk hier voor info, data en tickets!

Foto © Andreas Terlaak

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst