In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 november stond de Dans in Rotterdam in het middelpunt van de belangstelling. Tijdens Rotterdam Dance Capital presenteerden Rotterdamse dansgezelschappen, productiehuizen, dansscholen en individuele dansers hun moves aan een breed publiek én aan elkaar. Onverwachte combinaties van verschillende dansstijlen, waaronder die van Conny Janssen Danst!

http://www.youtube.com/watch?v=aJY0jMP8BkQ&list=UUK8vHL_fu7lDnSVBFd1WdWQ&index=1&feature=plcp/”>
In het uiteenlopende programma van Rotterdam Dance Capital was Conny Janssen Danst goed vertegenwoordigd. Hieronder lees je wat ons gezelschap allemaal voor je in petto had dat weekend:

ZATERDAG 26 NOVEMBER
Workshop Winston Arnon
12.00-12.50 uur – Studio”s Scapino Ballet Rotterdam
Tijdens Rotterdam Dance Capital gaat danser Winston Arnon aan de slag met iedereen die de dansmoves uit de voorstelling LIFE-LIVE! onder de knie wilt krijgen.
Inschrijven via website Rotterdam Dance Capital

Blanco – Docufilm over Conny Janssen
14.30 uur – De Gouvernestraat
In Blanco gaat filmmaakster Sonia Herman Dolz op zoek naar het allereerste begin van een choreografie van Conny Janssen.

Exclusieve voorstelling Rotterdamse Dans
19.30 uur & 21.30 uur – De Gouvernestraat
In een exclusieve voorstelling staan dansers van Codarts, Dansateliers, Danceworks Rotterdam/André Gingras, Got Skills én Conny Janssen Danst samen op het toneel.

ZONDAG 27 NOVEMBER
Live dansflitsen van Conny Janssen Danst
20.00-22.00 uur – Oude Postkantoor op de Coolsingel
In het oude postkantoor is iedereen welkom om op groot scherm de finale van So You Think You Can Dance te bekijken, afgewisseld met live dans uit Rotterdam. Dansers van Conny janssen Danst dansen duetten en wellicht krijg je zelfs nog een groepschoreografie uit LIFE-LIVE! te zien.

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL