ROTTERDAM DANST

ma 18 apr 2016

Op zondag 15 mei wordt De Dansweek in de Rotterdamse Schouwburg spectaculair afgesloten door Rotterdam Danst met o.a. Conny Janssen Danst, Scapino Ballet Rotterdam, Future in Dance, BackBone/Alida Dors en nog veel meer dans uit Rotterdam. 

Kaartverkoop is gestart! 

Het grootste dansfestival van Rotterdam
Rotterdam Danst is terug! Hét dansevenement waarbij de gehele Rotterdamse danswereld bij elkaar komt vormt op zondag 15 mei de spectaculaire afsluiter van De Dansweek in de Rotterdamse Schouwburg.

Vanaf 15.00 uur staat de Rotterdamse Schouwburg in het teken van Rotterdamse dans met voorstellingen, previews, presentaties en workshops van o.a. Conny Janssen Danst, Dansateliers, SKVR, Lloyd Marengo, Backbone/Alida Dors, Scapino Ballet Rotterdam, Future in Dance en Ann Van den Broek.

Dit keer zal Conny Janssen Danst een preview van de nieuwe locatievoorstelling COURAGE dansen!

Het programma wordt geopend met een gratis dansprogramma op het Schouwburgplein en er vindt een debat plaats waar uitgebreid zal worden ingegaan op de nieuwe Cultuurplanperiode en de gevolgen voor de Rotterdamse Danssector. Rotterdam Danst wordt feestelijk afgesloten met, hoe toepasselijk, een feestje waar de voetjes van de vloer kunnen! Tickets zijn vanaf 24 maart verkrijgbaar via de website van de Rotterdamse Schouwburg en het volledige programma wordt eind april bekend gemaakt.

datum & locatie:
zondag 15 mei

Schouwburgplein
13.00 – 18.00

Rotterdamse Schouwburg
15.00 – 20.00 + feestje
Conny Janssen Danst zal te zien zijn tussen 15.45-17.05 & 17.35-18.55 in de Grote Zaal

Rotterdam Danst 2016 is een initiatief van alle danspartners en de Rotterdamse Schouwburg in samenwerking met Vereniging Verenigd Schouwburgplein en wordt financieel ondersteund door de Gemeente Rotterdam, Elise Mathilde Fonds, Van Cappellen Stichting, G. Ph. Verhagen-Stichting en STOER.

 

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst