Rick Spaan wordt per 1 juni 2015 de nieuwe zakelijk leider van Conny Janssen Danst. Artistiek leider Conny Janssen: ‘Met zijn bewezen ondernemerschap, creatieve geest en schat aan kennis en ervaring in de podiumkunsten kunnen we met de komst van Rick Spaan de ambities voor de toekomst van Conny Janssen Danst verder vormgeven.

Rick Spaan (1968) is nu werkzaam bij muziektheaterensemble de Veenfabriek, waar hij sinds 2005 de zakelijke leiding heeft. Daarnaast is hij financieel adviseur van het Amsterdamse Bostheater en bestuurslid van o.a. toneelgezelschap Dood Paard. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de publiciteit voor o.a. Orkater en Theatergroep Hollandia.

Met Rick Spaan kiest Conny Janssen Danst voor een ervaren professional in de podiumkunsten en voor een cultureel ondernemer die de succesvolle koers van het gezelschap verder kan uitbouwen. Samen met artistiek leider Conny Janssen zal hij o.a. nieuwe plannen voor externe financiering initiëren, het internationale karakter van het gezelschap verstevigen en betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de huisvesting van de dansstudio’s en organisatie in Rotterdam.

Rick Spaan volgt Thomas Smit op die – na zeven jaar zakelijk leiderschap van Conny Janssen Danst – dit jaar begonnen is als zakelijk directeur van Theater Bellevue. Tot 1 juni neemt ad-interim zakelijk leider George Knops de zakelijke leiding tijdelijk over.

Gerelateerd

Ellen Geijs

medewerker

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst