Zaterdag 27 april sluiten we de tournee van ZOUT af in de Rotterdamse Schouwburg met een feestelijk randprogramma: ZOUT XL. In de Kleine Zaal kun je voor aanvang én na afloop van ZOUT Rotterdams danstalent aan het werk zien: Albeda Danscollege, Circle Rotterdam, Fabia Dance Center, Future in Dance en Noes Fiolet Studio”s treden op!
Conny Janssen selecteerde in samenwerking met SKVR een allround dansprogramma van diverse dansscholen en -opleidingen. Met een kaartje voor ZOUT kun je om 19.15 uur óf om 21.45 uur deze danstalenten zien dansen in de Kleine Zaal:

1. ALBEDA DANS COLLEGE met:
The Billionaires Boys Club
Een speelse, stoere en sexy urban choreografie van de jongens-dansstudenten o.l.v. Steven Dragtenstein & Roy Jonathans
www.albedadanscollege.nl

2. CIRCLE ROTTERDAM met(een fragment uit):
Fresques
In dit moderne stuk van de jonge choreograaf Svetlin Velchev tonen 3 young professionals een architectonisch dansstuk dat doet denken aan fresco”s en standbeelden.
www.circlerotterdam.nl

3. FABIA DANCE CENTER met:
Dying Swan
In een korte solo toont popping & locking talent Quinty Boer de scène van de Stervende Zwaan, maar dan in een modern jasje.
www.fabiadancecenter.com

4. FUTURE IN DANCE
Just having a dialogue with the boys
Dit stuk is een hedendaagse compositie die een evenzo hedendaags gesprek tussen man en vrouw weerspiegelt. John Wooter onderzoekt binnen de mogelijkheden van de dansers wat hun specifieke dansflow/identiteit is.
De dansers in het stuk maken deel uit van de dansgroep Fusion. Op zaterdag 1 november staan ze met hun eigen voorstelling in Theater Zuidplein. Daarvoor laten ze een preview van hun show zien tijdens ‘Truth or Dare’, een voorstelling van Future in Dance, op zaterdag 11 mei in Theater Zuidplein.
www.futureindance.com

5. NOES FIOLET STUDIO”S met:
Colours of Emotion
Drie dansers maakten met elkaar deze moderne choreografie vol kleur.
www.noesfiolet.com

JONGEnsDANS
Zaterdag 27 april (tijdens ZOUT XL)
19.15 & 21.45 uur
Kleine Zaal Rotterdamse Schouwburg
Tickets via deze website

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL