Zoals jullie weten staat de culturele sector een heel slechte toekomst te wachten met de aangekondigde bezuinigingen. Ook Conny Janssen Danst verkeert in grote onzekerheid. De schade is al zichtbaar bij organisaties uit de basis infrastructuur (dit zijn organisaties die hun subsidie direct van het Ministerie van OC&W ontvangen) die al zijn wegbezuinigd.

Op zondag 26 juni wordt museum Boijmans van Beuningen bezet en op maandag 27 juni zijn de demonstraties rond het cultuurdebat in de Tweede Kamer. Als verbinding tussen deze twee wordt een mars gelopen naar Den Haag: de Mars Der Beschaving.
Geen stille tocht: een grote, kleurrijke en energieke mars. We roepen iedereen die getroffen wordt door het visieloze beleid van dit kabinet, iedereen die gelooft in een andere toekomst, iedereen die een ander land voor ogen heeft op om mee te lopen. Een tocht van ongeveer 25 kilometer. Midden in de nacht komen we aan in Den Haag. Daar verleent één van de theaters ons onderdak. ”s Ochtends vroeg sluiten we ons aan bij de protesten in Den Haag.

Ook wij gaan met Conny Janssen Danst meelopen!
We moeten nu het nog kan protesteren. Voordat je het weet sta je ondanks alle goede prestaties toch met lege handen.

Als je je bij ons wilt aansluiten voor de mars of de protesten in Den Haag dan horen we dat graag. Op www.marsderbeschaving.nl kun je meer lezen over de mars en de protesten. Individuele deelnemers kunnen zich aanmelden via Facebook.

Stop de draconische maatregelen van Zijlstra, niet alleen in belang van Conny Janssen Danst maar voor een gezond cultureel klimaat voor iedereen.

Sluit je aan bij de protesten!

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL