Vanaf nu is het mogelijk om kaarten te kopen voor de succesvolle locatievoorstelling HOW LONG IS NOW in RET Tramremise Hillegersberg [Rotterdam”>. Wees er snel bij voor de beste plaatsen!

Kaartverkoop en diner-arrangementen via www.rotterdamseschouwburg.nl tel: 010-4118110

De RET Tramremise Hillegersberg in Rotterdam vormt vanaf 1 november de inspirerende locatie voor de dansvoorstelling HOW LONG IS NOW. De voorstellingen zijn te zien van donderdag tot en met zondag. De avondvoorstellingen beginnen om 20.30 uur en op zondag is er een matinee om 17.00 uur!

Tussen oude trams en verroeste rails treffen publiek en dansers elkaar. Conny Janssen Danst brengt HOW LONG IS NOW met tien ijzersterke dansers en live muziek van de band Alamo Race Track. Deze productie vormt de afsluiting van het jubileumjaar [20 jaar Conny Janssen Danst”>. Na het succes van COMMON GROUND op het dak van de Rotterdamse Hofbogen in 2010 is het de eerste keer dat Conny Janssen weer een locatieproject maakt voor Rotterdam.

Randprogramma

HOW LONG IS NOW wordt in Rotterdam samen met een uitgebreid randprogramma gepresenteerd o.a. met historische tramritten, dineren ín de tram, meet & greets met de makers en natuurlijk de live muziek van de band Alamo Race Track.

Eerste persreacties
Een eerste versie van deze productie werd uitgebracht in De Machinefabriek in Vlissingen op uitnodiging van het Zeeland Nazomerfestival in augustus jl. Naar aanleiding van deze serie voorstellingen schreef de pers:

“Gepassioneerde duetten. De bewegingstaal is inventief en organisch”. (De Volkskrant)
“De dansers zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en dragen liefde voor het vak over. Het is een plezier om te kijken naar hun gemakkelijke virtuositeit en hun uiteenlopende uitstraling. De patronen in de ruimte zijn boeiend en esthetisch.” (Theaterkrant.nl)

November 2012: RET Tramremise Hillegersberg, Rotterdam
– RET Tramremise Hillegersberg, 1 t/m 18 november 2012 (do tm za) 20.30 uur, zo 17.00 uur
– Premiëre Rotterdam: Za 3 nov ‘12, RET Tramremise Hillegersberg, Rotterdam
– Bereikbaar: Vanaf Rotterdam CS stoppen RET tramlijnen 4 (richting Molenlaan) en 8 (richting Kleiweg) bij de tramremise (halte Kootsekade).
– Kaartverkoop en arrangementen via www.rotterdamseschouwburg.nl tel: 010-4118110

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst