Trots zijn wij op de Zwaan nominatie voor Francesco Curci voor zijn rol in de voorstelling HOW LONG IS NOW. De Italiaanse danser maakt hiermee kans op de prestigieuze VSCD dansprijs voor Meest Indrukwekkende Dansprestatie in seizoen 2012-2013. De jury over zijn nominatie: “Curci is een veelzijdige danser, die in HOW LONG IS NOW zowel levenslust als melancholie voelbaar maakt. Solistisch vult deze man de ruimte, in partnerwerk is hij zuiver en alert. Hier staat een danser die je kan meevoeren, en je meteen de voorstelling inzuigt.
Nederlandse Dansdagen
In oktober, tijdens de Nederlandse Dansdagen in Maastricht worden de Zwanen uitgereikt. In datzelfde festival is HOW LONG IS NOW te zien tijdens de openingsvoorstelling op vrijdag 4 oktober in Theater aan het Vrijthof.

Theatertour HOW LONG IS NOW
Francesco Curci is in het nieuwe theaterseizoen terug in HOW LONG IS NOW. In november 2013 gaat deze bejubelde locatievoorstelling in premiëre in een voor het theater bewerkte versie. De sfeer van de industrièle, rauwe locaties blijft overeind door het inventieve toneelbeeld van Thomas Rupert. Ook de live muziek ontbreekt niet want de vijf muzikanten van Alamo Race Track bouwen met hun composities mee aan de surreèle wereld van muziek, dans en licht.

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst