Eurovision in Rotterdam, mét Conny Janssen Danst

do 20 mei 2021

Rotterdam bruist van de Eurovision energie! Onder de noemer Open Up stelt de hele stad stelt zich – met name online – open voor de wereld. Conny Janssen Danst omarmt de muzikale en kleurrijke vibes en is daarom als op en top Rotterdams gezelschap op diverse manieren zichtbaar: in een mooie samenwerking met de musea in het Museumpark, als inspirerende bewoner van het Eurovision Village én met drie clips in de #SWINGALONG dance challenge.
Foto boven: filmstill uit Museumpark Opens Up

Museumpark Opens Up
Kunsthal Rotterdam, Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Chabot Museum, Het Nieuwe Instituut and Depot Boijmans Van Beuningen openen hun deuren voor de fans van het Eurovisie Songfestival. Duik in de exposities en ontmoet opvallende Rotterdammers: performer Bas van der Kruk, kunstenaar Nicole Martens, spoken word kunstenaar Ivan Words, museumdirecteur Kees Moeliker, zangeres Frédérique Spigt. Wie uiteindelijk bij het Depot van Museum Boijmans Van Beuningen arriveert, wordt getrakteerd op de prachtige combinatie van architectuur en de bewegingen van Conny Janssen Danst danser Remy Tilburg.


Productie: Together & Dedicated
Producers: André Marques & Tim Wes
D.O.P.: Anointing
Muziek: Tim Wes

Eurovision Village
Wat een eer! Conny Janssen Danst is geportretteerd als inspirerende Rotterdammer en is nu ‘bewoner’ van het allereerste online Eurovision Village! Heb jij al een bezoekje gebracht aan dit festivalhart? Je vindt er dagelijks een prachtig programma van online optredens, museumtours en nog veel meer inspirerend Rotterdam! Bezoek hier Eurovison Village.

#SWINGALONG
Wanneer de wereld wordt uitgenodigd zichzelf naar Rotterdam te dansen, kan Conny Janssen Danst natuurlijk niet achterblijven! DANSLOKAAL maker Dalton Jansen tekende voor de #swingalong moves en de dansers sloegen aan het oefenen. In deze bruisende Eurovision week werden de dansers al verschillende keren mega groot geprojecteerd op het World Port Center in Rotterdam!


|

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL