Dansfilms op het witte doek

di 30 apr 2019

In de zomer van 2018 dansten we door de stad voor de opnames van de Conny Janssen Danst loves Rotterdam filmreeks. Diergaarde Blijdorp, Museum Boijmans Van Beuningen en Aloha/Blue City waren de inspirerende Rotterdamse hotspots voor deze dansfilms die we maakten in samenwerking met filmmaker Davide Bellotta. Binnenkort zijn de films die we opnamen in Blijdorp en Boijmans te zien op het witte doek: op het Rotterdams Open Doek Festival in Lantarenvenster!

In Blijdorp zagen we dansers Tu Hoang en Liza Wallerbosch omgeven door natuur en architectuur dansen door de dierentuin in kleding van Nen Xavier. In de Boijmans Van Beuningen film hadden dansers Mariko Spruijt Shimoda en Remy Tilburg de hoofdrol, gestyled door Daisy Kroon.

     


Rotterdams Open Doek
 is dé plek voor korte film. Maandelijks is LantarenVenster de ontmoetingsplatform en de kweekvijver voor de Rotterdamse filmwereld, met de vertoning van short films van talentvolle filmmakers die zijn geselecteerd door een vakkundige jury.

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 mei vindt het Rotterdams Open Doek Festival plaats, met drie volle dagen korte film. Zondag 26 mei worden de dansfilms van Conny Janssen Danst vertoond in het filmblok dat om 13:30 uur start. De films worden gevolgd door de film “De Druk” door André Pijnappel. Tickets voor het filmblok kosten €6,-.

Meer info & tickets via LantarenVenster.

||

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst