Privacyverklaring

CONNY JANSSEN DANST

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld wanneer je onze website bezoekt en hoe met deze gegevens wordt omgegaan. We leggen uit waar en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

De privacyverklaring is onderhevig aan veranderingen door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam deze verklaring regelmatig te raadplegen.

1. Conny Janssen Danst
Je leest op dit moment de privacyverklaring van Conny Janssen Danst. Conny Janssen Danst is sinds 1992 een bruisend en Rotterdams dansgezelschap onder de artistieke leiding van choreografe Conny Janssen. Een gezelschap dat bijzondere voorstellingen met livemuziek maakt en met veel succes door het hele land reist. Een gezelschap waar grootse locatieprojecten vorm krijgen, jonge dansers zich kunnen ontwikkelen, makerstalent volop de ruimte krijgt en multidisciplinaire projecten in gang worden gezet.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Conny Janssen Danst verzameld worden. Het is daarom goed dat je weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Conny Janssen Danst, neem dan gerust contact met ons op.

info@connyjanssendanst.nl
010 452 99 12
’s-Gravendijkwal 58b
3014 EE Rotterdam
Btw. Nr. 8012.62.677.B.01
KVK Nr. 411 331 52

2. Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Conny Janssen Danst. Deze worden hieronder toegelicht.

Het versturen van nieuwsbrieven
Conny Janssen Danst stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Via deze nieuwsbrieven informeren wij over de voorstellingen, andere actualiteiten, speciale aanbiedingen en winacties. Je e-mailadres wordt verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Conny Janssen Danst. Ook vragen we (optioneel) om je postcode bij het aanmelden voor de nieuwsbrief. Aan de hand van je postcode kunnen wij je ook nieuwsbrieven sturen die specifiek voor jouw regio bedoeld zijn.

Cookies Google Analytics
De website van Conny Janssen Danst gebruikt cookies van Google Analytics. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen we aan de hand van de cookies bijhouden hoe effectief onze marketingcampagnes zijn.

De door Google Analytics verkregen gegevens worden, inclusief het IP-adres van je computer, door Google geanonimiseerd opgeslagen op servers. Op basis van jouw Google-account en de gegevens die Google daaraan heeft verbonden, verkrijgt Conny Janssen Danst geanonimiseerde data over leeftijd, geslacht en interesses. Deze geanonimiseerde inzichten gebruiken we enkel voor marketingdoeleinden.

Cookies van derden
De website van Conny Janssen Danst bevat verschillende social media plugins. Door deze plugins kunnen derde partijen cookies plaatsen, in ons geval gaat het hierbij om Google+, Google Maps, Facebook, Twitter, Vimeo en YouTube (Google), Spotify, Soundcloud en Blue Billywig. De cookies van deze derde partijen maken het mogelijk berichten direct te delen op deze sociale media en om video’s direct te bekijken. Wij hebben geen invloed op hoe deze partijen omgaan met de verkregen informatie. Voor meer informatie verwijzen wij naar de privacy statements van Google, FacebookTwitterVimeoSpotify, Soundcloud en Blue Billywig.

Onder het kopje “4. Opslagperiode” in deze privacyverklaring lees je hoe je je afmeldt voor cookies in het algemeen en voor Google Analytics specifiek.

Aanmelden als Vriend
Op de website van Conny Janssen Danst kun je je aanmelden als Vriend van Conny Janssen Danst. Door het hiervoor bestemde formulier in te vullen, verzamelen wij jouw gegevens. In dit formulier wordt enkel gevraagd om de benodigde gegevens om Vriend te worden. Je gegevens worden bewaard tot wederopzegging.

Aanmelden voor perslijsten
Via een formulier op de website kun je je aanmelden voor onze perslijst. Je ontvangt dan 5 a 10 keer per jaar een persbericht per e-mail over Conny Janssen Danst. Je gegevens slaan we op in ons persbestand voor onbepaalde tijd en gebruiken we enkel voor het versturen van persberichten. Je gegevens kunnen ten allen tijden op verzoek aangepast of verwijderd worden.

Overige formulieren
Regelmatig gebruiken we op de website tijdelijke formulieren met een specifiek doel. Bijvoorbeeld een formulier voor vrijwilligers om zich in te schrijven voor een bepaalde voorstelling, voor Vrienden om zich aan te melden voor een activiteit of voor genodigden om zich aan te melden voor een première. We vragen hierbij alleen om de benodigde persoonsgegevens. Deze worden voor maximaal vier jaar bewaard.

3. Ontvangers
De gegevens die Conny Janssen Danst ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Your MailingList Provider
De nieuwsbrieven worden verzonden met Your MailingList Provider (YMLP). Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en eventueel je postcode automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde mailinglijst binnen YMLP.

G Suite
De e-mail van Conny Janssen Danst wordt gehost door Google. Conny Janssen Danst maakt hiervoor gebruik van G Suite. Externe IT-beheerders geven hierin advies en voorzien Conny Janssen Danst van een veilige IT-omgeving.

PMS 72 / Combell
De website en back-ups van de website worden gehost bij PMS 72. Gegevens die jij
achterlaat op de website van Conny Janssen Danst zijn fysiek op de servers van Combell (hostingpartner van PMS 72) opgeslagen. Deze servers staan in Zaventem (België) en vallen dus onder dezelfde Europese wet betreffende persoonsgegevens, oftewel de AVG.

Stager
De verkoop van tickets voor voorstellingen van DANSLOKAAL in onze eigen studio gaat via ticketsysteem Stager. Bij de aankoop dien je een account aan te maken waar persoonlijke gegevens voor nodig zijn. Wij gebruiken deze gegevens om je de tickets toe te sturen en om je identiteit vast te kunnen stellen als wij de geldigheid van tickets controleren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Stager.
Daarnaast is Conny Janssen Danst wettelijk verplicht je postcode en huisnummer beschikbaar te stellen aan Rotterdam Festivals in het kader van cultuuronderzoek. Om deze reden is het bij aankoop van een ticket verplicht om je postcode en huisnummer in te vullen.

4. Opslag periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Conny Janssen Danst, maar nooit langer dan nodig is, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Het versturen van nieuwsbrieven
Jouw e-mailadres wordt opgeslagen in YMLP. Optioneel wordt ook je postcode opgeslagen, om je op de hoogte te stellen van nieuws in jouw regio. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar publiciteit@connyjanssendanst.nl.

Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Conny Janssen Danst per e-mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres, en de inhoud van je e-mail opgeslagen op de mailserver. Die mails worden maximaal vier jaar bewaard.

Google Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. Afmelden voor cookies van Google Analytics kan hier. Je kunt je ook afmelden voor alle soorten cookies. Dit doe je door je eigen internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

5. Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Conny Janssen Danst of door eerdergenoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met wachtwoorden.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Conny Janssen Danst privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL.

6. Rechten
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Conny Janssen Danst vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Conny Janssen Danst. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
Indien je gegevens niet kloppen of je gegevens zijn veranderd, passen wij je gegevens op verzoek aan. Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Conny Janssen Danst vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Je hebt tevens het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Conny Janssen Danst niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

7. Plichten
Conny Janssen Danst verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk het belang van marketing. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.
De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Zo is je e-mailadres bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Conny Janssen Danst met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Conny Janssen Danst behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Conny Janssen Danst dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Conny Janssen Danst te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@connyjanssendanst.nl
010 452 99 12
’s-Gravendijkwal 58b
3014 EE Rotterdam
Btw. Nr. 8012.62.677.B.01
KVK Nr. 411 331 52

‹ Terug
NL