Is dit bericht niet goed leesbaar, bekijk de email dan hier in uw browser!
Conny_Janssen_Danst-header_NFJan21 Filmstill uit Bouwgrond (online première: do 21 jan, 20.15u)
IN PREMIERE: BOUWGROND & MEER DANS OM HET NOG EVEN VOL TE HOUDEN!
Conny Janssen Danst heeft een dansant begin van 2021 voor u in petto: donderdagavond 21 januari kunt u thuis live genieten van een filmpremière i.s.m. Museum Boijmans van Beuningen. Verder maakt u op elk gewenst moment de spieren los met dansworkouts i.s.m. OPEN Rotterdam of beklimt u Rotterdamse daken in drie korte films met solodans. Zo maakt u van uw avondje thuis een online dansfestival. En na afloop? Exit through the giftshop! :-)

(En blijft u vooral gezond, dan hopen we elkaar  – áls het weer kan – te ontmoeten in het theater!)
Making-off Bouwgrond. foto: Aad Hoogendoorn Yanaika Holle in Bouwgrond
DO 21/1 PREMIERE BOUWGROND [LIVE] MUZIEK, POEZIE EN DANS IN DEPOT BOIJMANS
Filmmaker Ruben Hamelink voert met de film Bouwgrond terug naar het begin van Depot Boijmans van Beuningen, naar toen het depot nog bouwgrond was. Met muziek van M. en Winterdagen én met de dansers van Conny Janssen Danst, die de stadsbewoners representeren via de weerspiegeling van herkenbare plekken in Rotterdam. De première is op donderdag 21 januari om 20.15u voor iedereen live te zien via YouTube.
>> BELEEF DE PREMIERE LIVE!
ConnyJanssenDanst_OPENRotterdam_Still_workout_Yanaika
V/A VR 15/1: HEEL ROTTERDAM DANST (THUIS) WEKELIJKS OP OPEN ROTTERDAM
Vanwege het dringende thuiswerkadvies, missen velen dat fietstochtje naar werk, het rennen naar de metro en de loopjes naar de koffieautomaat. Terwijl beweging zo belangrijk is, met name dansen. Daar gaat Conny Janssen Danst i.s.m. OPEN Rotterdam wat aan doen in wekelijkse mini-danslessen. De eerste aflevering met Yanaika, Adi & Hiro staat nu online!
>> DANS MEE!
Monuments_in_Solitude_film_Remy_Dakendagen_21_1280x720px_96dpi
V/A NU: DAKENDANS REMY, HIRO EN ADI DANSEN SOLO OP GROTE HOOGTE
In het bijzondere project Monuments in Solitude zetten dansers hun ervaringen tijdens de eerste lockdown in sociale isolatie om in solodans. Danser Remy Tilburg vertelt in dit interview hoe dit proces voor hem verliep. En voor een filmavondje thuis: drie solo’s zijn nu online te zien, afgelopen zomer verfilmd i.s.m. Rotterdamse Dakendagen!
>> BEKIJK 3 FILMS
BINNENKORT
PREMIERE BOUWGROND (ONLINE) DO 21 JAN 2021 DEPOT BOIJMANS VAN BEUNINGEN / YOUTUBE INFO
CONNY JANSSEN DANST Dolf Henkesplein 3
3072 LN Rotterdam

T. 010-4529912
info@connyjanssendanst.nl
ConnyJanssenDanst_FRAMED_campagnebeeld_Raymond_de_Vries_140_def01_web_1400x2100px_Q08 Foto: Raymond de Vries
WE KIJKEN VOORUIT: SAVE THE DATE: FRAMED Áls we weer het theater in mogen, dan meteen met een gloednieuwe voorstelling! Bekijk hier alvast een preview met het duet uit FRAMED dat Remy Tilburg en Hiro Murata dansten op muziek van Michel Banabila in het VPRO programma Mondo.
INFO FRAMED
TERUGBLIK BACKSTAGE VIA ZOOM Vrienden van Conny Janssen Danst en vrijwilligers keken vorige week via Zoom mee tijdens een repetitie, met een artistieke toelichting van Conny Janssen! Een bijzondere en exclusieve ervaring. Wilt u daar volgende keer ook bij zijn?
WORD VRIEND
KIEM
ROTTERDAMSE ZORG BEDANKT! De RET Aardig Onderweg Award viert het 10-jarige jubileum dit jaar via RTV Rijnmond met bijzondere afleveringen: steuntjes in de rug in deze moeilijke tijden. Zo bedankten Conny Janssen en dansers Remy Tilburg & Hiro Murata en nog vele anderen de Rotterdamse zorgmedewerkers.
BEKIJK DE DANK-VIDEO
Uw ontvangt deze mail omdat u zich hierop heeft geabonneerd, een voorstelling heeft bezocht of omdat u Vriend van Conny Janssen Danst bent.
Voor meer informatie over deze e-mail of Conny Janssen Danst, neem contact op met publiciteit@connyjanssendanst.nl of bel [+31] [0]10-4529912.