Is dit bericht niet goed leesbaar, bekijk de email dan hier in uw browser!
Conny_Janssen_Danst-header_crowdfunding
CONNY JANSSEN DANST VERHUIST BOUWT U MEE AAN DE NIEUWE STUDIO OP KATENDRECHT?
Beste Conny Janssen Danst bezoeker,

Het is zo ver: de crowdfunding campagne voor de verhuizing van Conny Janssen Danst is van start gegaan!

Dit jaar verhuizen we naar het Rotterdamse Katendrecht. Daar wordt in de voormalige Fenixloods 1 momenteel hard gebouwd aan Huis Conny Janssen Danst met twee ruime studio’s, kleedruimtes en kantoren. Een te gekke plek aan de Maas! Maar… de studio’s worden helemaal kaal opgeleverd. Voordat dansers daar kunnen starten met trainingslessen en repetities, moeten er (zwevende) dansvloeren, spiegels en barres in de studio’s komen. En die kosten een hoop geld!

Een gezonde werkomgeving voor dansers, bouwt u mee?
We hebben flink gespaard, maar zijn er nog niet. Daarom kan vanaf nu iedereen die Conny Janssen Danst een warm hart toedraagt meebouwen via www.voordekunst.nl/connyjanssendanst.

We zouden het enorm waarderen wanneer u – als trouwe lezer van onze nieuwsbrieven en bezoeker van onze voorstellingen – wilt bijdragen. Het bedrag bepaalt u zelf en wellicht kiest u daarbij ook voor een van onze mooie tegenprestaties.

Doneren kan t/m 24 februari via www.voordekunst.nl/connyjanssendanst
Bekijk daar ook de video die we maakten voor een glimp van onze nieuwe huisvesting en studio. Dat er nog veel werk te verrichten is, hoeven we denk ik niet uit te leggen…

Helpt u mee? Alvast bedankt!

Hartelijke groet,

Conny Janssen
Totaaloverzicht_Huis_ConnyJanssenDanst
CONNY JANSSEN DANST VERHUIST VAN ROTTERDAM-WEST NAAR DE KAAP
Verhuizen is keihard nodig, want het huidige onderkomen aan de Rotterdamse ’s-Gravendijkwal is na bijna 20 jaar sterk verouderd, aan slijtage en achterstallig onderhoud onderhevig en biedt te weinig ruimte voor onze ambities.

Op Katendrecht maken we vanaf najaar 2019 onze voorstellingen, bieden we volop ruimte voor talentontwikkeling van makers en dansers en ontvangen we ons publiek bij studiopresentaties. Ook willen we er dansworkshops organiseren, scholieren en studenten ontvangen en samenwerken met lokale kunstorganisaties en ondernemers.
Ja, ik help graag deze droom te realiseren
website_liggend_02_1
CONNY JANSSEN:
Al ruim 25 jaar lang werken we op volle kracht met dansers, technici, ontwerpers, musici, kantoormedewerkers, vrijwilligers, bestuursleden en andere betrokkenen. Elke voorstelling zien we als een nieuw avontuur, een kans om ons te ontwikkelen en onze ambities verder aan te scherpen. Het gezelschap heeft een vooraanstaande positie in het veld verworven. We blijven hard werken om die te behouden en verder te ontwikkelen. De volgende stip op de horizon is hoe wij vanuit ons nieuwe huis op Katendrecht en vanuit onze plek in het veld duurzamer impact kunnen maken op ons publiek, onze stad en de wereld om ons heen. We zien enorm uit naar die reis.
DONEER
BINNENKORT
BOUW MEE MET CONNY JANSSEN DANST VR 25 JAN 2019
Doneren kan t/m 24 februari via deze website
CONNY JANSSEN DANST Postbus 21316
3001 AH, Rotterdam

T. 010-4529912
info@connyjanssendanst.nl
Crowdfunding_videostill_playbutton_toevoegen svp
SHARING = CARING HELP OOK DOOR TE DELEN OP FB, INSTA & TWITTER Wilt u uw bijdrage aan de nieuwe studio in Huis Conny Janssen Danst nóg meer kracht bijzetten? Dan kunt ons helpen door via Sociale Media de video te delen.

Bouw mee op Facebook
Bouw mee op Instagram
Bouw mee op Twitter
Uw ontvangt deze mail omdat u zich hierop heeft geabonneerd, een voorstelling heeft bezocht of omdat u Vriend van Conny Janssen Danst bent.
Voor meer informatie over deze e-mail of Conny Janssen Danst, neem contact op met publiciteit@connyjanssendanst.nl of bel [+31] [0]10-4529912.