Is dit bericht niet goed leesbaar, bekijk de email dan hier in uw browser!
foto: Salih Kiliç foto: Salih Kiliç
WE VIEREN NU EEN JAAR VRIENDSCHAP VRIENDEN BLIJVEN?
In 2019 ontvingen we een prachtige bijdrage van u voor de realisatie van Huis Conny Janssen Danst via de crowdfundactie Bouw mee met Conny Janssen Danst.

De actie was binnen vijf weken méér dan geslaagd: bezoekers, fans, collega’s en mede-Rotterdammers doneerden maar liefst 112% van het streefbedrag dat nog nodig was om de nieuwe studio’s professioneel in te kunnen richten. U droeg hieraan bij en als tegenprestatie koos u ervoor om een jaar lang Vriend te zijn van ons gezelschap.

Uw eerste jaar als Vriend
Wellicht was u in juni 2019 bij de openbare repetitie van KIEM, kreeg u in november 2019 een rondleiding door Huis Conny Janssen Danst, bezocht u in juni 2020 Monuments in Solitude als eerste coronaproof voorstelling in het nieuwe pand en zag u onlangs het werk van nieuwe makers in DANSLOKAAL 8. We hopen dat het eerste jaar als Vriend van ons gezelschap u is bevallen.

Wij houden u graag als Vriend
We vieren nu één jaar vriendschap, maar daar maken wij graag een duurzame vriendschap van! Door officieel Vriend te worden draagt u bij aan de toekomst van Conny Janssen Danst, met voorstellingen in eigen huis op Katendrecht, in het theater én op spectaculaire locaties. Wij blijven u dan op de hoogte stellen van nieuws over voorstellingen via de VRIENDENpost en u uitnodigen voor Vriendenactiviteiten zoals openbare repetities. Op onze Vriendenpagina leest u over de verschillende tegenprestaties.

In deze onzekere tijden zijn wij extra dankbaar voor de steun die wij ontvangen van onze Vrienden. Blijft u onze Vriend?
KIEM foto: Andreas Terlaak
JA, IK BLIJF VRIEND!
Ik blijf Conny Janssen Danst graag
steunen met een jaarlijkse bijdrage


Indien u ons niet financieel wilt steunen, maar wel op de hoogte wilt blijven van onze voorstellingen, kunt u zich hier aanmelden voor de algemene nieuwsbrief.

 
Naar het Vriendenformulier!
BINNENKORT
FRAMED VR 12 FEB 2021 THEATERTOURNEE: BINNENKORT MEER!
CONNY JANSSEN DANST Dolf Henkesplein 3
3072 LN Rotterdam

T. 010-4529912
info@connyjanssendanst.nl
Openbare repetitie KIEM
HOPELIJK TOT SNEL We hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen ontvangen bij een voorstelling of Vriendenevenement!
Uw ontvangt deze mail omdat u vorig jaar een donatie heeft gedaan tijdens de crowdfundactie "Bouw mee met Conny Janssen Danst".
Voor meer informatie over deze e-mail of Conny Janssen Danst, neem contact op met vrienden@connyjanssendanst.nl of bel [+31] [0]10-4529912.