Is dit bericht niet goed leesbaar, bekijk de email dan hier in uw browser!
Conny_Janssen_Danst-header_NB_26mrt20 Van Nelle Fabriek
LOCATIEVOORSTELLING IN VAN NELLE FABRIEK UITGESTELD NAAR ZOMER 2022 + NIEUWE DATA KIEM EN DANSAANBOD VOOR THUIS
Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom de coronacrisis heeft Conny Janssen Danst met pijn in het hart moeten besluiten de locatievoorstelling SO HERE WE ARE in de Van Nelle Fabriek deze zomer te annuleren en te verschuiven naar de zomer van 2022. Met deze nieuwsbrief informeren we u over dit besluit. Daarnaast ook een lichtpuntje: er zijn nieuwe data voor de in maart geannuleerde voorstellingen KIEM. Bovendien bieden we – tot er betere en gezondere tijden aanbreken – hopelijk enige troost met een alternatief dansaanbod voor thuis voor alle leeftijden. Veel gezondheid gewenst!
SoHereWeAre Foto: Leo van Velzen
SO HERE WE ARE JUNI & JULI 2022 IN VAN NELLE FABRIEK
De locatievoorstelling SO HERE WE ARE zou deze zomer van 18 juni t/m 12 juli 2020 terugkeren naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, met livemuziek van Carlo Balemans en Marjolein Peters. De huidige omstandigheden rondom het coronavirus maken het echter onmogelijk de voorstelling voort te zetten zoals gepland.

Wij willen deze bijzondere remake uit 2007 wel graag vier weken lang op deze bijzondere locatie spelen en zijn daarom in overleg met de Van Nelle Fabriek op zoek gegaan naar een alternatieve periode. De zomer van 2022 bleek voor beide partijen het meest geschikt.

Had u al tickets voor SO HERE WE ARE gekocht?
In overleg met onze partner in de kaartverkoop – Theater Rotterdam – denken we na over een passende oplossing voor iedereen met een ticket voor de voorstelling en eventueel het diner. We volgen daarin de richtlijnen die vanuit de VSCD worden opgesteld. We nemen z.s.m. contact met u op en vragen daarbij om uw geduld en begrip.
LEES MEER OVER SO HERE WE ARE
KIEM Foto: Andreas Terlaak
NIEUWE DATA GEANNULEERDE KIEM VOORSTELLINGEN ZA 10 & ZO 11 OKT 2020
De eerste teleurstelling voor Conny Janssen Danst in deze zorgwekkende tijden, was het annuleren van de laatste drie voorstellingen KIEM in Theater Rotterdam. Wat hadden we graag de tournee afgesloten met het publiek in onze thuisstad. Voor hen hebben we gelukkig goed nieuws: er zijn in Theater Rotterdam Schouwburg drie nieuwe speeltijden gepland voor KIEM: zaterdag 10 oktober om 20.15 uur en zondag 11 oktober om 14.30 en 20.15 uur. Theater Rotterdam neemt z.s.m. contact op met kaartkopers, ook hiervoor vragen we nog even uw geduld.
LEES MEER OVER KIEM
ConnyJanssenDanst_Fenix_Foto_Salih_Kilic__0002 Foto: Salih Kiliç
ONDERTUSSEN... ZITTEN WE NIET STIL
De dansers zijn weliswaar thuis, maar met inachtneming van de strenge corona regels en via de digitale snelweg zien we toch kansen om een speciaal trainingsprogramma op te zetten voor hen. We hopen de resultaten hiervan in gezondere tijden en onder betere omstandigheden te kunnen delen met ons publiek. Daarover later meer!
CONNY JANSSEN DANST Dolf Henkesplein 3
3072 LN Rotterdam
T. 010-4529912

info@connyjanssendanst.nl
DANS KIJKEN THUIS #1: COURAGE In de zomer van 2016 was de voormalige gashouder op het Ferro terrein in het Rotterdamse M4H gebied de plek waar de wereld van COURAGE tot leven kwam. Met dertien dansers, livemuziek van Maartje Teussink … lees meer
THUISBLIJF SPOTIFY PLAYLIST We hebben de muziek uit eerdere voorstellingen verzameld in een Spotify playlist. Van Alamo Race Track tot Cello Octet Conjunto Iberico en van Ming's Pretty Heroes tot Maartje Teussink, je hoort ze in deze Conny … lees meer
BLIJF BEWEGEN: DANS MEE! Dans mee met oud-danser Winston Arnon. In 2010 maakten we dit instructie-filmpje voor een flashmob dans in de binnenstand van Rotterdam. Flashmobs zitten er voorlopig niet in, maar bewegen blijft belangrijk! Zeker nu we gedwongen … lees meer
Schermafbeelding 2020-03-25 om 23.10.25
DANSERS THUIS? VOLG ZE VIA SOCIAL MEDIA Volgt u ons via Instagram of Facebook? Dan hoeft u onze dansers niet te missen de komende tijd. Doe bijvoorbeeld mee met de workout van Hiro Murata of bekijk hoe Maud Huizing haar dansconditie behoudt. Bekijk vooral ook de speciale Playmobil versie van KIEM!

En tot slot voor de thuiszittende kinderen:

Geef ons kleur en win!
U ontvangt deze mail omdat u zich hiervoor heeft geabonneerd, een voorstelling bezocht of omdat u Vriend van Conny Janssen Danst bent.
Voor meer informatie over deze e-mail of Conny Janssen Danst, neem contact op met publiciteit@connyjanssendanst.nl of bel [+31] [0]10-4529912.