Is dit bericht niet goed leesbaar, bekijk de email dan hier in uw browser!
NF17juni2018_Phobia Mariko Shimoda en Youp Scheffer in Phobia. Foto: Rob Hogeslag
INTERNATIONALE DUETTEN, MAKERS DANSLOKAAL 6 & PHOBIA
We laten u graag kennismaken met nieuw choreografietalent! Daarom in deze nieuwsbrief een mooie aanbieding om getuige te zijn van de allereerste internationale choreografie competitie voor duetten in Rotterdam. Ook maken we de makers van DANSLOKAAL 6 bekend. En wie durft kan in augustus naar Phobia van Davide Bellotta op De Parade.
RIDCC_key_visual
INTERNATIONALE DANSCOMPETITIE 21-23 JUN: BEKIJK MET KORTING DE BESTE DUETTEN
Van 21 t/m 23 juni vindt in Theater Rotterdam de 1e editie van de Rotterdam International Duet Choreography Competition plaats. Een wedstrijd voor choreografen: wie maakt het mooiste, spannendste, meest bijzondere duet? Conny Janssen Danst kan dit Rotterdamse initiatief alleen maar omarmen, en heeft zich daarom aangesloten als partner: één van de deelnemende duetten maakt kans om gedanst te worden in de tournee van DANSLOKAAL 6.
Lezers van deze nieuwsbrief mogen we bovendien een mooie korting bieden op de ticketprijzen voor de 3 voorstellingsavonden.

MET KORTING NAAR RIDCC
Phobia_scene_DSC_2895 Foto: Rob Hogeslag
MAKERS DANSLOKAAL 6 BEKEND V/A 6 SEP IN STUDIO & ON TOUR
Traditiegetrouw begint Conny Janssen Danst het theaterseizoen met DANSLOKAAL 6, hét talentontwikkelingsproject waarin jonge makers nieuw werk maken met en voor de dansers van het gezelschap. Voor de zesde editie alweer duiken vanaf augustus drie choreografen de studio in: Ingrid Berger Myhre [Dansateliers], Tu Hoang [Conny Janssen Danst] en Dunja Jocic [Korzo Producties]. Het resultaat zie je vanaf 6 september in de studio of tijdens de theatertournee.

MAAK KENNIS MET DE MAKERS
phobia-1200x750 Foto: Neeltje de Vries
PHOBIA VAN DAVIDE BELLOTTA 17-21 AUG DE PARADE AMSTERDAM
Wat gebeurt er eigenlijk met het werk van de jonge makers ná de tournee van DANSLOKAAL? In het geval van Davide Bellotta – hij maakte Phobia in DANSLOKAAL 5 – krijgt het een mooi vervolg op De Parade. Het theaterfestival selecteerde de choreografie voor maar liefst 5 dagen voorstellingen, van 17 t/m 21 augustus in Amsterdam. DANSLOKAAL 5 gemist? Grijp deze kans om te zien hoe vier dansers met zichtbaar ongemak proberen van hun angsten af te komen. Maar waar zijn ze eigenlijk bang voor?

ONTDEK PHOBIA IN AMSTERDAM
BINNENKORT
PHOBIA VR 17 AUG 2018 DE PARADE, AMSTERDAM T/M 21 AUG - TICKETS T.Z.T. VIA PARADE
DANSLOKAAL 6 DO 06 SEP 2018 STUDIO CONNY JANSSEN DANST, ROTTERDAM T/M 11 OKT - INFO & TICKETS
CONNY JANSSEN DANST Postbus 21316
3001 AH, Rotterdam
Studio:
’s-Gravendijkwal 58b

T. 010-4529912
info@connyjanssendanst.nl
VG_Dakendagen_RobHogeslag Foto: Rob Hogeslag
DANSEN OP HOOGTE VACUUM GARDEN TIJDENS DAKENDAGEN Tijdens de Rotterdamse Dakendagen op 3 juli was Conny Janssen Danst weer even op bekend terrein. Het dak van de Hofbogen, waar in 2010 de locatievoorstelling COMMON GROUND werd gedanst, was die dag het toneel voor drie dansers en de speelse choreografie Vacuum Garden van Antonin Comestaz uit DANSLOKAAL 5. Met de zon hoog aan de hemel, genoot het publiek van dans mét schitterend uitzicht.

BEKIJK DE FOTO'S OP FB
ConnyJanssen_op_L1
CONNY JANSSEN BLIKT VOORUIT OP BROOS INTERVIEW OP TV De regionale omroep L1 sprak Conny Janssen over haar ideeën, gedachten en inspiratiebronnen bij BROOS, haar nieuwste voorstelling die in januari 2019 in première gaat.
BEKIJK HET INTERVIEW
U ontvangt deze mail omdat u zich hierop heeft geabonneerd tijdens een bezoek aan een eerdere voorstelling of via onze website. Wilt u zich uitschrijven of uw gegevens wijzigen? Klik dan onderaan deze mail op de betreffende links.
Voor meer informatie over deze e-mail of Conny Janssen Danst, neem contact op met publiciteit@connyjanssendanst.nl of bel [+31] [0]10-4529912.