Conny Janssen Danst slaat zaterdag 27 april de handen ineen met SKVR en de Rotterdamse Schouwburg en pakt flink uit met een dansfeest voor alle Rotterdammers onder de noemer ZOUT XL. Deze avond keert ZOUT na de reprisetournee nog 1 keer terug naar Rotterdam voor een feestelijke afsluiter in de Rotterdamse Schouwburg en dat gaat gepaard met véél extra”s!
Danstalent in de Kleine Zaal
Zoals de titel doet vermoeden is ZOUT XL meer dan alleen de dansvoorstelling ZOUT. In samenwerking met SKVR stelt Conny Janssen in de kleine zaal het dansprogramma JONGE(ns)DANS samen waarin jonge en overwegend mannelijke danstalenten zichzelf in uiteenlopende dansstijlen presenteren.

Workshops voor amateurdansers
Eerder die middag studeren dansers Stein Fluijt en Adi Amit van Conny Janssen Danst in de SKVR samen met dansamateurs een choreografie in die op de avond zelf in het haltheater van de Rotterdamse Schouwburg gepresenteerd wordt aan publiek. Dé kans om in een choreo van Conny Janssen te dansen!
Meld je via deze website aan voor het workshoppakket ZOUT XL!

Afterparty met workshop, live muziek en DJ
Na afloop van de voorstelling in de grote zaal is er volop gelegenheid om zelf te dansen. De dansmoves uit ZOUT komen aan bod in een dansworkshop van danser Martijn Kappers in de erker van de Rotterdamse Schouwburg. Voor de muziekliefhebbers speelt Anne Soldaat in de kleine zaal een akoestisch mini-concert. Om het feest compleet te maken bedient DJ Edgar Wetzel de draaitafels voor een knallende afterparty in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg.

Wie het avondje uit compleet wilt maken, kan voor aanvang van ZOUT XL een ZOUTmenu reserveren in de Rotterdamse restaurants FLOOR, Gusto, Stalles of De Unie.

ZOUT XL
Zaterdag 27 april – Rotterdamse Schouwburg
Aanvang programma: 19.00 uur
Aanvang voorstelling ZOUT: 20.15 uur (grote zaal)
Tickets: €22 / €26 / €30,-
Reserveren: T 010-4118110 / www.rotterdamseschouwburg.nl

Houd deze website in de gaten voor updates in het programma van ZOUT XL!

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL