Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover: de tweede editie van Rotterdam Dance Capital! Op zaterdag 8 en zondag 9 december 2012 is Rotterdam dé danshoofdstad van Nederland, met o.a. workshops en voorstellingen van Rotterdamse dansgezelschappen, productiehuizen, dansscholen en individuele dansers. Uiteraard is Conny Janssen Danst weer van de partij!

Volg je als echte dansfan het programma So You Think You Can Dance? Dan herinner je vast het duet van Vivian en Remy op de choreografie van Conny Janssen! (Zoniet, dan kun je deze hier terugkijken.)

Dit duet is aangeleerd door twee van onze dansers, waaronder Stein Fluijt! Wil jij ook zo kunnen dansen? Kom dan a.s. zaterdag om 1 uur naar de studio van Scapino Ballet! Stein Fluijt zal jou en je vrienden een fragment uit de voorstelling HOW LONG IS NOW aanleren!

Workshop 28: HOW LONG IS NOW
Docent: Stein Fluijt
Waar: Scapino Studio’s, Eendrachtsstraat 8
Datum: zaterdag 8 december
Tijd: 13.00 – 14.00 uur
Extra informatie: De workshop is te volgen door iedereen vanaf 12 jaar, enige danservaring is gewenst.

Aanmelden voor de workshop kan via workshops@rotterdamdancecapital.nl
Vermeldt hierbij aub het workshop nummer en je telefoonnummer.

Ook op zondag 9 december kun je van Conny Janssen Danst genieten. De zondag staat in het teken van de gezamenlijke voorstelling: 010Danst! Meets. Er zijn drie verschillende voorstellingen te zien waarbij diverse bekende en minder bekende Rotterdamse gezelschappen zich gezamenlijk aan het publiek zullen tonen. In de eerste voorstelling is Conny Janssen Danst te zien!

Voorstelling 1: met o.a. Conny Janssen Danst
Waar: WTC, Beursplein 37
Datum: Zondag 9 december
Tijd: 14.30 – 15.30 uur
Extra informatie: In de voorstelling zijn te zien: Conny Janssen Danst, Destination Skyline, Thorbecke College, W2 and Dancers en Dance till dawn!

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL