Dans kijken thuis #7: HOW LONG IS NOW

ma 4 mei 2020

De Machinefabriek in Vlissingen* en de RET Tramremise in Hillegersberg, Rotterdam: In het najaar van 2012 waren deze twee locaties – beiden met een groot historisch verleden en verscholen in de stad – het bijzondere decor voor HOW LONG IS NOW. In deze industriële omgeving tussen machines, trams en rails creëerde Conny Janssen met haar dansers en de band Alamo Race Track de voorstelling HOW LONG IS NOW: een wereld waar het verleden bestaat in de herinnering en de toekomst in het verlangen. Leuk om te weten: Voor zijn rol in HOW LONG IS NOW werd danser Francesco Curci genomineerd voor een Zwaan.

Foto boven: © Leo van Velzen

Moois (RTV Rijnmond) maakte in 2012 een registratie van HOW LONG IS NOW in de RET Tramremise in Rotterdam. In tijden van verplicht thuisblijven is dit alweer de vijfde voorstelling die we online delen. Waan uzelf in de RET Tramremise, maar dan thuis op de bank.

Vanaf nu is het mogelijk om een vrijwillige bijdrage te doen voor het bekijken van de voorstelling. We zijn blij met elk bedrag. Ook leuk: word Vriend!

MEER INFO OVER HOW LONG IS NOW & CREDITS
HOW LONG IS NOW werd geproduceerd in opdracht van Theaterproductiehuis Zeelandia i.h.k.v. het Zeeland Nazomerfestival.

Camera & edit: Moois
Muziek: Alamo Race Track

HOW LONG IS NOW gezien? Wilt u er iets over kwijt? Dan kunt u ons mailen via publiciteit@connyjanssendanst.nl

Morgen weer een dansvoorstelling of filmavond op de bank?
Eerder deelden we al de registraties van locatievoorstellingen COURAGE (2016) en MIRROR MIRROR,  en de registratie van INSIDE OUT (2018)en twee stukken uit DANSLOKAAL (’15&’16). Er zijn ook korte films te zien: HOMEportraits en Okame. Volgende week zetten we een nieuwe film of voorstelling klaar.

Nederland
Rotterdam

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar