CONNY JANSSEN DANST zoekt VRIJWILLIGERS!      

wo 22 feb 2017

Van 23 juni t/m 17 juli 2022 is Conny Janssen Danst terug in de Van Nelle Fabriek met in Rotterdam met de succesvolle locatievoorstelling SO HERE WE ARE NOW. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste en representatieve vrijwilligers.

Heb je nog geen plannen in de zomer? Wil je bijdragen aan een bijzonder project op een bijzondere plek?
Dan zoeken wij jou!

Beschikbare vrijwilligersfuncties:
Merchandise/Publieksbegeleiding – Bar – Kaartjesscanner

Wij zoeken nog vrijwilligers voor de volgende speeldata:
do 23, za 25 en do 30 juni 2022

Wat verwachten wij van jou?
– Als vrijwilliger van SO HERE WE ARE NOW zouden we graag zien dat je je voor meer dan vier shifts opgeeft. Zodoende heb je een grotere binding met het project en de betrokken mensen.
– Als vrijwilliger ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor het publiek en daarom verwachten we dat je representatief en enthousiast overkomt. Ook is het belangrijk dat je tenminste 18 jaar bent.

Wat kun je van ons verwachten?
Om SO HERE WE ARE NOW tot een groot succes te maken, is de inzet van vrijwilligers uiteraard essentieel. We stellen hier dan ook graag wat tegenover! Vrijwilliger zijn bij SO HERE WE ARE NOW zal voornamelijk heel leuk worden. We stellen je in de gelegenheid om deel uit te maken van een uniek project op een bijzondere locatie: de Van Nelle Fabriek. Je maakt deel uit van het team achter de schermen en zult op een informele manier veel nieuwe mensen ontmoeten en vooral genieten van een mooie voorstelling. Maar er is meer:

Tegenprestatie:
Omdat de inzet van vrijwilligers voor ons van onschatbare waarde is, stellen we hier graag wat tegenover!

  • Op woensdag 22 juni 2022 stellen wij jou als vrijwilliger in de gelegenheid om de locatievoorstelling als eerste gratis te kunnen zien tijdens de generale repetitie (niet toegankelijk voor reguliere bezoekers). Die avond vindt ook de speciale vrijwilligersrondleiding plaats, dus save the date!
  • Je krijgt de mogelijkheid om de voorstelling te zien.
  • Als vrijwilliger ontvang je het speciaal ontworpen CREW T-shirt.
  • Je krijgt een vergoeding van € 12,50 per shift.
  • Daarnaast nodigen we alle vrijwilligers uit voor de eindborrel op zondag 17 juli 2022, met het artistieke team en kantoor.
  • Bovenal bieden we je een leuke avond/middag in een informele setting! Je krijgt de gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Ook maak je deel uit van het team dansers en medewerkers van Conny Janssen Danst achter de schermen.

Meld je vóór zondag 22 mei aan via DIT AANMELDINGSFORMULIER

We kijken er ontzettend naar uit om er met zijn allen weer een succes van te maken en we hopen dat jij erbij bent!

Contact info: sarah@connyjanssendanst.nl / 010-4529912

Meer informatie over SO HERE WE ARE NOW

||

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL