CONNY JANSSEN DANST WINT 2 X DANS PUBLIEKSPRIJS 2013

vr 7 mrt 2014

Conny Janssen Danst heeft donderdag 13 februari maar liefst twee Dans Publieksprijzen in de wacht gesleept: de voorstelling HOW LONG IS NOW wint in de categorie Choreografie 2013. Bovendien wint Conny Janssen de Oeuvreprijs voor haar invloed op de Nederlandse dans.

In januari en februari kon het publiek via Danspublieksprijs.nl stemmen op favoriete choreografieën en dansers, ook konden ze dit jaar voor het eerst een dansmaker de Oeuvreprijs toekennen. En gestemd werd er! Op HOW LONG IS NOW, danser Francesco Curci én Conny Janssen! En dat resulteerde in deze twee eervolle prijzen. Ontzettend trots zijn wij met deze erkenning en willen dan ook alle bezoekers en fans enorm bedanken voor hun stem.

Verder feliciteert Conny Janssen Danst de winnaars in de andere categorieën van de Dans Publieksprijs 2013: Dansers Pascal Schut (Introdans) en Davide Cocchiara (‘The Red Piece’), Isabelle Beernaert voor de voorstelling ‘Red, Yellow & Blue’, Scapino Ballet Rotterdam voor de voorstelling ‘Le Chat Noir’ en Truus Bronkhorst met de eervolle vermelding.

De prijzen werden vrijdagavond 14 februari, uitgereikt na afloop van de voorstelling Rotunda op het Holland Dance Festival in Theater aan het Spui in Den Haag. Lees hier meer over de Danspublieksprijs

Conny Janssen tijdens repetities voor HOW LONG IS NOW (Foto Rob Hogeslag)

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL