Info over de Geefwet

Cultuur. Daar geef je om

Als u geeft aan cultuur, doneert u niet alleen geld. U geeft Conny Janssen Danst de kans om te bouwen aan een toekomst met nieuwe voorstellingen, dansers en choreografen. Daarmee helpt u het rijke culturele leven in Nederland.

En dat geeft niet alleen een tevreden gevoel; het kan u namelijk ook een aardige fiscale aftrekpost opleveren. Daarnaast biedt Conny Janssen Danst haar Vrienden bijzondere voordelen; zoals speciale nieuwsbrieven, evenementen en open studio’s.

De Geefwet maakt uw gift meer waard
Sinds de invoering van de Geefwet mag uw gift aan een cultureel doel met 25 procent extra afgetrokken worden van de belasting. Voor bedrijven is dit zelfs 50 procent.

Geefwijzer
De Geefwijzer wijst u de weg door de belastingregels rondom geven aan cultuur. U zult zien: uw steun aan Conny Janssen Danst kan behalve nuttig ook nog eens fiscaal aantrekkelijk zijn. Kijk welke vorm van culturele donatie het beste bij u of uw bedrijf past.

Meer informatie
website Cultuur. Daar geef je om
website Belastingdienst

‹ Terug

Giften

Wilt u Conny Janssen Danst steunen met een eenmalige of periodieke gift en profiteren van (extra) belastingvoordeel? Alle giften, hoe klein of groot…

Word Vriend

FOR ENGLISH INFO CLICK HERE Als we iets hebben geleerd in onzekere tijden is het wel dat Vrienden onmisbaar zijn. Met de steun…

NL