Talentontwikkeling

Conny Janssen Danst gelooft in de kracht van jonge, gedreven kunstenaars. Het gezelschap, dat met een rijke historie van 28 jaar veel ervaring en vakmanschap in huis heeft, biedt talenten daarom graag kansen om zich te ontwikkelen.

Het begint bij het ontdekken van een glimp van talent, een aanleg of het bron. Soms is er slechts een vermoeden dat het in potentie aanwezig is. Door middel van persoonlijke aandacht en coaching is het de kunst om die potentie te ontdekken, te ontrafelen en vervolgens helpen te ontwikkelen.

Conny Janssen werkt vaak met jonge mensen uit verschillende disciplines en ziet talentontwikkeling in de breedste zin van het woord als een belangrijke taak van haar gezelschap. Door het initiëren van diverse samenwerkingen en opdrachten verbindt zij ontwerpers, fotografen, beeldend kunstenaars, dramaturgen, muzikanten, dansers en choreografen aan het gezelschap en geeft daarmee een belangrijke impuls aan hun ontwikkeling.

Het talentenprogramma van het gezelschap bestaat uit drie speerpunten:
– Voor danstalent is ruimte in ROOM FOR TALENT;
– Dansmakers krijgen kansen in DANSLOKAAL;
– Startende kunstenaars uit andere disciplines vinden een plek in CO-Lab.

‹ Terug
Meer informatie
Artistiek Leider

Conny Janssen
conny@connyjanssendanst.nl

ROOM FOR TALENT

Conny Janssen Danst biedt jaarlijks aan talentvolle dansers een uitgebreid traject aan, waarbinnen zij worden begeleid en uitgedaagd om te groeien in zowel hun persoonlijke, artistieke als danstechnische ontwikkeling.

DANSLOKAAL

Met DANSLOKAAL zet Conny Janssen Danst jaarlijks de deuren open voor een bonte verzameling dansmakers. DANSLOKAAL is het talentontwikkelingsproject waarbij jonge makers uitgenodigd…

Lessen voor profs / Class for professionals

Onze dagelijkse company lessen zijn opengesteld voor professionele dansers. De lessen vinden plaats in de studio in Huis Conny Janssen Danst in Fenix…

CO-Lab

CO-Lab biedt het creatieve talent dat in het ‘huis’ Conny Janssen Danst aanwezig is de mogelijkheid zich op een verrassende manier te ontwikkelen.

Word Vriend

FOR ENGLISH INFO CLICK HERE Als we iets hebben geleerd in onzekere tijden is het wel dat Vrienden onmisbaar zijn. Met de steun…

NL