Warping Soul op Lowlands

Dansliefhebbers op Lowlands opgelet! Het werk dat Andreas Hannes (Dansateliers) ontwikkelde voor DANSLOKAAL, hét talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, is deze zomer te zien op Lowlands. 
Foto boven: Salih Kiliç

Eerder dit jaar brachten Andreas en de vier dansers van Conny Janssen Danst uit ‘Warping Soul’ al een bezoek aan Griekenland om het werk te tonen op het Spring Forward Festival. Op zaterdag 20 augustus is het aan de festivalgangers in Biddinghuizen om de choreografie te zien in de theatertent van Lowlands: de Juliet.

Over Warping Soul:
In ‘WARPING SOUL’ verschijnen de dansers in een ruimte die voortdurend in transitie is. Overgeleverd aan externe krachten bewegen zij binnen een beweging. Door desoriëntatie en hergroepering van lichamen en ruimte wordt de beweging een dans van transformaties en verhaallijnen. Met hypnotiserende moves en onvoorspelbare transformaties geïnspreerd op ‘skipping’ (een springerige looptechniekoefening), neemt Andreas je mee in de ruimte van WARPING SOUL.

De Volkskrant schreef: ‘Maud Huizing en Remy Tilburg beheersen de gefragmenteerde, verbrokkelde motoriek tot in iedere vezel van hun lijf. Daarmee levert Hannes het fascinerendste aandeel aan de achtste editie van Danslokaal

MEER INFO & PARTNERS:
Andreas Hannes >>
Dansateliers (coproducent van Warping Soul) >>
DANSLOKAAL 8 >>
Lowlands 2022 >>

Andreas Hannes (2e links) en de dansers waarmee hij werkte in DANSLOKAAL 8, foto © Salih Kilic

‹ Terug
Info
Warping Soul op Lowlands


Lowlands

NL