Vacuum Garden in Vondelpark

In het Vondelpark Openluchttheater kun je in de zomermaanden iedere vrijdag genieten van live dans. Op vrijdag 15 juni is het toneel voor drie dansers van Conny Janssen Danst en de speelse choreografie Vacuum Garden van de jonge choreograaf Antonin Comestaz.

Over Vacuum Garden
smakelijke, uitnodigende choreografie, met zichtbaar plezier gedanst en haarscherp gemonteerd’  -Theaterkrant.nl

Vanuit de gedachte dat in de natuur de meeste levende wezens hun eerste jaren spelend doorbrengen en dit grotendeels bepaalt wie of wat zij later worden, wekt choreograaf Antonin Comestaz in Vacuum Garden de ultieme tuin tot leven. Een test-space, een vacuüm, wat zoveel betekent als ‘het ontbreken van materie’, waar volop ruimte is voor onze fantasie. In een speelse choreografie stapelen drie dansers zich als legoblokjes opeen, goochelen met stoelen en elkaar.

Antonin Comestaz maakte Vacuum Garden namens Korzo Producties voor de vijfde editie van DANSLOKAAL, hét talentontwikkelingsproject waarbij jonge makers nieuw werk creëren in samenwerking met de dansers van Conny Janssen Danst.

Choreografie: Antonin Comestaz
Dans: Tu Hoang, Richard Nagy, Remy Tilburg

Reserveren:
Het Vondelpark Openluchttheater is gratis toegankelijk, je kunt dus ‘op de bonnefooi’ binnenwandelen. Zeker zijn van een zitplaats? Dan kun je via deze website voor €5,- p.p. zitplaatsen reserveren.

‹ Terug
Info
Vacuum Garden in Vondelpark


Vondelpark Openluchttheater
20:30

NL