Rondleidingen Huis Conny Janssen Danst

Het is zover! Conny Janssen Danst is verhuisd naar een splinternieuw onderkomen in de voormalige Fenixloods 1 op Katendrecht in Rotterdam. Op deze geweldige locatie aan de Rotterdamse Maas is door Heijmans Vastgoed en Woningbouw, naar het ontwerp van MEI Architects & Planners, Fenix 1 ontwikkeld en gerealiseerd. Hier kunnen we – met als directe buren Codarts Circus ArtsCircus Rotjeknor en Theater Kantine Walhalla – de ambitie waarmaken om naast het produceren van alle activiteiten van het gezelschap ook een Huis voor de Dans te zijn.

De volgende stip op de horizon is hoe we vanuit ons nieuwe huis op Katendrecht en vanuit onze plek in het veld duurzamer impact kunnen maken op ons publiek, onze stad en de wereld om ons heen. We zien enorm uit naar die reis en nodigen iedereen die nieuwsgierig is dan ook graag uit ons nieuwe Huis te komen bewonderen. `

INTERESSE? Zaterdag 23 november bieden we tussen 12.00 en 16.00 uur rondleidingen aan door onze nieuwe studio’s. De rondleidingen zijn gratis toegankelijk, maar u dient wel van tevoren een ticket te bestellen.
Tickets bestellen voor een rondleiding kan via deze link.

LET OP: Het aantal plaatsen per rondleiding is beperkt, dus wacht niet te lang als u verzekerd wilt zijn van een plaatsje!

ADRES:
Huis Conny Janssen Danst in Fenix 1
Dolf Henkesplein 3,
3072 LN, Rotterdam

‹ Terug
Info
Rondleidingen Huis Conny Janssen Danst


Huis Conny Janssen Danst
12:00

NL