SO HERE WE ARE NOW in beeld

Vrijdag 24 juni gaat SO HERE WE ARE NOW in première in de Van Nelle Fabriek Rotterdam. Vijftien jaar na SO HERE WE ARE en 5 jaar na de laatste locatievoorstelling MIRROR MIRROR kunnen we eindelijk ons publiek weer bieden waar we bekend om zijn: dans & livemuziek op locatie. Het gigantische voormalig distributiecentrum waar ooit de koffie, thee en tabak metershoog stonden opgeslagen is een stads niemandsland geworden. Fotograaf Andreas Terlaak was bij de eerste kostuumdoorloop en legde enkele vqn de mooiste momenten uit SO HERE WE ARE NOW vast op camera.

Klik in de foto hierboven op ‘BEKIJK FOTO’S’ voor de eerste foto’s.
Een mooie terugblik óf een ideale preview voor wie tickets heeft voor de komende weken.

Foto: Andreas Terlaak

Klik hier voor de trailer waarin de dansers het Van Nelle Fabrieksterrein verkennen. >>

SO HERE WE ARE NOW is te bezoeken tussen 23 juni en 17 juli 2022.
KLIK HIER VOOR INFO & TICKETS

‹ Terug
NL