Educatie-app: DANSMAAKTOOL HOME

Conny Janssen Danst laat jongeren in het kader van cultuureducatie graag kennis maken met de wereld van dans en beweging. Voor de voorstelling HOME creëerde Conny Janssen Danst een nieuwe DANSMAAKTOOL waarbij leerlingen van het voortgezet onderwijs op een interactieve manier de maker van hun eigen dansvoorstelling zijn. 

De voorstellingen van Conny Janssen Danst zijn voor middelbare scholieren een uitstekend middel om op een creatieve manier naar cultuur te kijken. Wanneer een bezoek aan de voorstelling wordt gecombineerd met ons educatieve aanbod, hebben leerlingen een goede basis en kunnen ze het optimale uit hun moderne dansbezoek halen. Een kijkje achter de schermen van het gezelschap, een workshop door een danser, in gesprek met Conny Janssen of een inleiding op de voorstelling? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, en voor seizoen 2021-2022 is het aanbod is aangevuld met een DANSMAAKTOOL voor HOME.

.  

De DANSMAAKTOOL is een app vol met toegankelijke opdrachten en grappige animaties. Veel elementen die bij het maken van een voorstelling komen kijken, zoals het creatieve proces, de muziek, het toneelbeeld en de dans komen voorbij. Ook is er ruimte om zelf te bewegen. Leerlingen worden dus op verschillende vlakken uitgedaagd om hun creatieve mogelijkheden te onderzoeken!

Interesse in de DANSMAAKTOOL?
Download hier het lespakket voor docenten met alle informatie over de tool >>
Probeer hier zelf de HOME DANSMAAKTOOL uit (open de link op een smartphone) >>

Neem voor vragen contact op met onze educatief medewerker via ellen@connyjanssendanst.nl.

‹ Terug
NL