Corona update

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de gevolgen van aangescherpte Corona maatregelen voor de geplande voorstellingen en activiteiten van Conny Janssen Danst.
Foto boven: Voorstelling HOME (2017) © Leo vanVelzen

Update: 25 januari 2022
Sinds 26 januari 2022 mogen theaters de deuren weer openen. We zijn verheugd om vanaf 1 februari 2022 ons publiek weer live te ontmoeten met de voorstelling HOME, te beginnen op:
– di 1 feb ’22 in Parktheater Eindhoven
– wo 2 feb ’22 in Deventer Schouwburg
– do 3 feb ’22 in De Flint Amersfoort
– vr 4 feb ’22 in Stadsschouwburg Nijmegen
De tournee loopt t/m 6 april 2022. Er gelden in theaters nog wel restricties. Heeft u al tickets? U ontvangt z.s.m. een mail van het betreffende theater met daarin verdere informatie. Ziet u in de speellijst op deze pagina dat er nog tickets te koop zijn? Wacht niet langer en bestel!

Enkele voorstellingen die door de lockdown tussen 16 december en 25 januari werden geannuleerd zijn verplaatst naar andere data. Dit betreft vooralsnog de voorstellingen in:
Theater Speelhuis Helmond (nieuwe datum: Za 12 mrt ’22)
Schouwburg Middelburg (nieuwe datum: Wo 6 apr ’22).
Ticketkopers krijgen hierover bericht van het betreffende theater.


ARCHIEF:


14 januari 2022

De aangekondigde versoepelingen gelden helaas nog niet voor de theaters. Daarom zijn de HOME voorstellingen t/m 19 januari 2022 geannuleerd of verplaatst naar een andere datum. Heeft u tickets voor een van deze (avond)voorstellingen? U ontvangt z.s.m. een mail van het betreffende theater met daarin verdere informatie.


16 december 2021
In verband met de harde lockdown zijn t/m in ieder geval 14 januari 2022 theaters geheel gesloten. De HOME voorstellingen t/m 16  januari 2022 zijn geannuleerd of verplaatst naar een andere datum. Heeft u tickets voor een van deze (avond)voorstellingen? U ontvangt z.s.m. een mail van het betreffende theater met daarin verdere informatie.
Huis Conny Janssen Danst is gesloten voor publieksactiviteiten. De studio’s zijn uitsluitend beschikbaar voor professionele (dans)lessen, repetities of audities.

14 december 2021
Op 14 december kondigde het kabinet een verlenging van de avond lockdown voor theaters af, in ieder geval tot en met 14 januari 2022. Naast onze HOME voorstellingen in december 2021, zijn daarmee ook de avondvoorstellingen van begin januari ’22 geannuleerd of verplaatst naar een nieuwe datum in 2022. Kaartkopers ontvangen van het theater bericht, zij zullen aangeven hoe nu verder met uw tickets. We hopen u in 2022 alsnog te kunnen ontmoeten in het theater!

27 november 2021
Wat was het weer fijn om op te treden. We begonnen het seizoen met de tournee van DANSLOKAAL 9, dansten een mooie try out van HOME  en waren helemaal klaar voor een vierdaags première weekend! Helaas moeten we opnieuw pas op de plaats maken, om te voorkomen dat de druk op de zorg nog groter wordt. We hadden gehoopt niet weer in zo’n situatie terecht te komen, maar voorop staat dat we naar elkaar om moeten blijven kijken.

Onze HOME voorstellingen in december zijn geannuleerd of verplaatst naar een nieuwe datum in 2022. Kaartkopers ontvangen van het theater bericht, zij zullen aangeven hoe nu verder met uw tickets. We hopen u in 2022 weer te kunnen ontmoeten in het theater!

‹ Terug
NL