FRAMED Extended in beeld

Woensdagavond 9 juni ging FRAMED Extended in première tijdens het programma van KAAPSE ZOMER, met nieuw werk van Mariko Shimoda, Yanaika Holle en Hiro Murata. De deuren van Huis Conny Janssen Danst gingen voor het eerst weer open voor publiek sinds de tweede lockdown.

Conny Janssen nodigde drie dansers uit voor een choreografisch onderzoek met FRAMED als uitgangspunt. Het resultaat was afgelopen week voor het eerst te zien in Huis Conny Janssen Danst. Fotograaf Andreas Terlaak legde de nieuwe choreografieën van de jonge makers vast op camera. Een mooie terugblik óf een ideale preview voor wie tickets heeft voor komende week. FRAMED Extended is nog te bezoeken t/m 20 juni.

Op de foto’s zijn de volgende drie werken te zien:
Nukegara van Mariko Shimoda
Fremd (a) van Yanaika Holle
Flawsome van Hiro Murata

Klik in de foto hierboven op ‘BEKIJK FOTO’S’ voor de complete fotoserie.
Klik hier voor de trailer FRAMED Extended.

‹ Terug
Meer nieuws
DANSLOKAAL 9 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 8 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 7 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 6 in beeld


lees verder »

Meet Kayla Tuggle


lees verder »

NL