Nieuw in de webshop

In de webshop van Conny Janssen Danst bestelt u alle merchandise artikelen online. Bijvoorbeeld een BROOS T-shirt, de muziek van INSIDE OUT op cd, canvastasjes of FRAMED kunstprints voor aan de muur.

Als u een voorstelling van Conny Janssen Danst bezoekt in het theater, shopt u onze merchandise artikelen bij de merchandise stand. Tegenwoordig zijn de artikelen ook in de Conny Janssen Danst webshop te vinden. Online kunt u op ieder moment van het jaar rondsnuffelen op zoek naar een leuk artikel.

U vult uw online winkelwagen met de gewenste artikelen en rekent ze af met iDeal. Vervolgens bezorgen wij uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis óf haalt u hem zelf op in Rotterdam. Hieronder leest u over de nieuwste items die op dit moment in de webshop verkrijgbaar zijn!

 • FRAMED kunstprints en ansichtkaarten
  Een samenwerking met Rotterdamse illustrator Caroline Ellerbeck. Zij bracht een bezoekje aan een repetitie voor de nieuwe voorstelling FRAMED, liet zich inspireren door het creatieproces en ontwierp mooie prints voor aan de muur en ansichtkaarten.

 • Comfy hoodies:
  Comfortabele, duurzaam geproduceerde truien met een dansquote van Friedrich Nietzsche: “We should consider every day lost on which we have not danced at least once”. De hoodie is beschikbaar in de kleuren donkergroen en donkerrood en maat XS t/m XXL.

  Danser Ricky Nainggolan in groene hoodie Danser Laura Costa in donkerrode hoodie

 • Cadeaubon:
  Laat iemand zelf een mooi cadeau uitzoeken in de webshop met een cadeaubon. Kies de waarde van de bon en verstuur hem naar het emailadres van de ontvanger.

 • Neem snel een kijkje in de shop!

  ‹ Terug
  NL