Geef Vriendschap cadeau

Een cadeautip van Conny Janssen Danst: Vriendschap! Maakt u nu iemand Vriend van Conny Janssen Danst, dan zorgen wij voor een mooi welkomstpakket in een feestelijke verpakking. Daar maakt u Vrienden mee!
Foto boven: Scène uit KIEM. © Andreas Terlaak

De voordelen op een rij:
– De ontvanger van het cadeau, de nieuwe Vriend, profiteert van exclusieve kijkjes achter de schermen, voorrang bij kaartverkoop, betrokkenheid bij het leukste dansgezelschap van Rotterdam en andere leuke extra’s.

– U geeft een origineel cadeau én bouwt mee aan de toekomst van Huis Conny Janssen Danst.

– Voor Conny Janssen Danst is uw bijdrage veel waard: u steunt daarmee de realisatie van grootschalige (locatie)voorstellingen, vergroot de kansen voor jong dans- en makerstalent en de zichtbaarheid van het gezelschap in de wijk Katendrecht, de stad Rotterdam en in de Nederlandse theaters.

GEEF HIER VRIENDSCHAP CADEAU

Let op: geeft u Vriendschap cadeau voor Valentijnsdag? Vul uiterlijk donderdag 11 februari om 12:00 uur het formulier in, dan doen wij het welkomstpakket diezelfde dag nog op de post en heeft u het op tijd in huis!

‹ Terug
NL