Geef Vriendschap cadeau

Leuk voor in de zak of onder de boom: Vriendschap! Maakt u nu iemand Vriend van Conny Janssen Danst, dan zorgen wij – speciaal voor de decembermaand – voor een mooi welkomstpakket in een feestelijke verpakking. Daar maakt u Vrienden mee!
Foto boven: Scène uit KIEM. © Andreas Terlaak

De voordelen op een rij:
– De ontvanger van het cadeau, de nieuwe Vriend, profiteert van exclusieve kijkjes achter de schermen, voorrang bij kaartverkoop, betrokkenheid bij het leukste dansgezelschap van Rotterdam en andere leuke extra’s.

– U geeft een origineel cadeau én bouwt mee aan de toekomst van Huis Conny Janssen Danst.

– Voor Conny Janssen Danst is uw bijdrage veel waard: u steunt daarmee de realisatie van grootschalige (locatie)voorstellingen, vergroot de kansen voor jong dans- en makerstalent en de zichtbaarheid van het gezelschap in de wijk Katendrecht, de stad Rotterdam en in de Nederlandse theaters.

GEEF HIER VRIENDSCHAP CADEAU

LET OP: We streven ernaar het welkomstpakket binnen 1 week per post te versturen. I.v.m. decemberdrukte bij de bezorgdiensten kan het vervolgens iets langer duren voor u of de nieuwe Vriend het cadeau in huis heeft

‹ Terug
NL