Veilig naar DANSLOKAAL 8

We doen er alles aan om de studiovoorstellingen van DANSLOKAAL 8 voor zowel publiek als de dansers en medewerkers veilig te laten verlopen. Daarbij vertrouwen we ook op uw medewerking! Na aankomst in Huis Conny Janssen Danst helpen markeringen en aanwijzingen van het personeel voor voldoende afstand. Tijdens de voorstelling zit u op minimaal 1,5 meter van andere bezoekers. Na elke voorstelling wordt de studio en de tribune schoongemaakt.
Foto boven: Fenix 1 met op de hoek Huis Conny Janssen Danst. © Salih Kiliç

Voor alle andere maatregelen leest u hieronder onze antwoorden op veel gestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Mail ons dan via reserveren@connyjanssendanst.nl of bel 010 452 9912 (bereikbaar ma t/m do tussen 11.00 en 17.00u)

Wat is de locatie van de studiovoorstellingen van DANSLOKAAL 8? 
Huis Conny Janssen Danst
Dolf Henkesplein 3
3072 LN Rotterdam

Hoe realiseren we een 1,5 meter dansbezoek aan DANSLOKAAL 8?
Antwoord:
Zorg alstublieft dat u uiterlijk een kwartier voor aanvangstijd aanwezig bent. Na binnenkomst in Huis Conny Janssen Danst volgt u de aangegeven route in het pand en de aanwijzingen van onze publieksmedewerker. Na afloop van de voorstelling is er buiten, op het Dolf Henkesplein of op het terras van de vele horecagelegenheden in de omgeving, gelegenheid tot napraten. Denkt u hierbij eveneens aan de 1,5 meter afstand!
Aangevuld met een dosis gezond verstand van eenieder, vertrouwen we erop dat we gezamenlijk dit 1,5 meter bezoek aan Conny Janssen Danst veilig kunnen realiseren!

Hoeveel personen zijn er tijdens de voorstelling tegelijk aanwezig in de studio?
Antwoord:
Er zijn maximaal 28 tickets beschikbaar voor bezoekers per voorstelling. Aangevuld met maximaal 4 dansers en 4 medewerkers, zijn er in totaal 36 personen aanwezig in een ruimte van 216 m2.

Tribune in Huis Conny Janssen Danst in de 1,5 meter opstelling. Foto: Salih Kiliç

Wij komen samen naar DANSLOKAAL 8. Kunnen we naast elkaar zitten?
Antwoord:
In het geval u samen met iemand komt uit hetzelfde huishouden, kunt u in het bestelproces kiezen voor een duoticket à €30 voor twee personen zodat u naast elkaar zit.
In ieder ander geval koopt u een (of meerdere) soloticket(s) à €15.

Wat is de afstand van de dansers t.o.v. het publiek?
Antwoord:
We zorgen voor een veilige afstand van minimaal 2 meter tussen de dansers en de bezoekers.

Hoe kan ik voor de voorstelling mijn handen wassen/desinfecteren?
Antwoord:
Wilt u s.v.p. voor vertrek thuis de handen wassen? Vervolgens kunt u in Huis Conny Janssen Danst – bij binnenkomst in de studio – de handen middels een contactloze dispenser desinfecteren.

Op de dag van de voorstelling heb ik of een gezinslid koorts en/of verkoudheidsklachten. Wat moet ik doen?
Antwoord:
Blijft u bij koorts en/of verkoudheidsklachten van uzelf of een gezinslid thuis. Uiteraard wensen we u in dat geval veel beterschap en een spoedig herstel!
Mocht u in de gelegenheid zijn, neem dan s.v.p. contact op via reserveren@connyjanssendanst.nl om uw ticket(s) te annuleren en te vragen wat u kunt doen met de bestelling.

Hoe lang duurt DANSLOKAAL 8?
Antwoord:
De voorstelling, bestaande uit een korte introductie en drie verschillende choreografieën, duurt 75 minuten. Er is geen pauze.

Kan ik voor aanvang of na afloop van de voorstelling naar het toilet?
Antwoord:
Bij hoge nood kunt u gebruik maken van het invalidentoilet op de 1e etage in Huis Conny Janssen Danst. Er zijn voldoende middelen om het sanitair en de deurknoppen voor en na gebruik te desinfecteren.

Kan ik voor aanvang of na afloop van de voorstelling iets eten of drinken?
Antwoord:
Dat kan bij één van de vele leuke horeca-ondernemers in Fenix 1, op het Deliplein of de Wilhelminapier. Onze tips:
– Kantine Walhalla (onze buren aan het Dolf Henkesplein)
Kate Urban Market & café
Fenix Food Factory (met o.a. Kaapse Brouwers, Jordy’s Bakery en CiderCider)
21 Pinchos
Delibird
KAAP vislokaal
Hotel New York
LantarenVenster
Verstandig: informeer vooraf bij de betreffende locatie welke maatregelen er getroffen zijn en of u dient te reserveren.

FIJNE VOORSTELLING!!

———-

Hoe gaat Conny Janssen Danst om met de 1,5 meter regels t.a.v. de dansers?
Antwoord:
Om hun vak te kunnen uitoefenen is het voor dansers onmogelijk om in de studio en op het toneel 1,5 meter afstand te bewaren. Daarom is de beroepsgroep ‘Dansers & acteurs’ sinds 1 juli 2020 vrijgesteld van de anderhalve meter regel. Zo kan er voorzichtig gewerkt worden aan nieuwe danscreaties met meerdere dansers.
Om verspreiding van het virus tijdens repetities en voorstellingen toch zoveel mogelijk te voorkomen, neemt Conny Janssen Danst – naast de maatregelen die voor iedereen in Nederland gelden – de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen t.a.v. dansers:
> Dansers werken tijdens repetities en voorstellingen van DANSLOKAAL 8 uitsluitend in dezelfde, kleine samenstelling van maximaal 4 dansers en 1 maker. Binnen deze groepjes geldt de 1,5 meter afstandsregel niet, maar tot alle anderen (waaronder dansers, collega’s en bezoekers) houden zij 1,5 meter afstand.
> Groepjes dansers reizen tijdens de tournee uitsluitend in dezelfde samenstelling naar en van het theater.
> De kleedruimtes worden uitsluitend gedeeld met dansers uit hierboven genoemde samenstelling.
> Bij de wisseling van studio en kleedkamer tussen verschillende samenstellingen worden de ruimtes schoongemaakt, en deurknoppen en de geluidsinstallatie gedesinfecteerd.
>>Voor verdere landelijke regels t.a.v. dansers leest u hier het nu geldende protocol voor podiumkunstproducenten.

‹ Terug
Meer nieuws
DANSLOKAAL 8 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 7 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 6 in beeld


lees verder »

NL