Monuments in Solitude Voor en Achter de schermen

Eén voor één de trap op, gele strepen op de vloer, met slechts veertien toeschouwers een dansvoorstelling beleven en na elke voorstelling álle stoelen, trapleuningen en deurklinken poetsen: dat is een dansbezoek in de 1.5 meter samenleving. Hoe dat eruit ziet? Fotograaf Salih Kilic liep op 21 juni mee in Huis Conny Janssen Danst tijdens Monuments in Solitude. Kijk mee!
Klik in de foto hierboven op [BEKIJK FOTO’S] voor de complete serie.

Goed nieuws
Voor wie Monuments in Solitude gemist heeft: Wegens een grote behoefte aan live dans zijn er voorstellingen bijgeboekt in het Amsterdamse Bostheater (27-30 aug), Toneelschuur Haarlem (8 sep) en Theater Rotterdam (9-11 okt).
Klik hier voor meer info, speeldata en tickets voor Monuments in Solitude.

‹ Terug
Meer nieuws
DANSLOKAAL 9 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 8 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 7 in beeld


lees verder »

DANSLOKAAL 6 in beeld


lees verder »

NL