Blijf bewegen: Dans mee!

Dans mee met oud-danser Winston Arnon. In 2010 maakten we dit instructie-filmpje voor een flashmob dans in de binnenstand van Rotterdam. Flashmobs zitten er voorlopig niet in, maar bewegen blijft belangrijk! Zeker nu we gedwongen zijn zoveel mogelijk thuis te blijven. Dus schuif de stoelen aan de kant, kijk eerst even naar de complete dans en volg daarna stap-voor-stap de moves met oud-Conny Janssen Danst danser Winston Arnon. De kinderen thuis? Haal ze even vanachter hun huiswerk en dans mee!

Helemaal leuk als je ons laat zien hoe het gaat. Maak een filmpje van jullie dansmoves en plaats ze op Socials, tag @connyjanssendanst en #dancingtogether. Zijn we toch een beetje samen!

COMMON GROUND
De flashmob werd destijds gedanst i.h.k.v. de locatievoorstelling COMMON GROUND.
In dit superleuke filmpje zie je hoe zo’n 100 dansers destijds het winkelend publiek verrasten met hun moves.

‹ Terug
Meer nieuws
NL