Docu i.s.m. Open Rotterdam #4: We zijn er!

In samenwerking met de Rotterdamse nieuwszender Open Rotterdam werken we aan de vierdelige documentaireserie Conny Janssen Danst naar de Kaap. In deze serie volgt de camera enkele momenten tijdens de verbouwing en de overgang van Rotterdam-West naar Fenix I op Katendrecht. In de vierde en laatste aflevering zit het verhuiswerk erop en zetten we voor het eerst de deuren open voor het nieuwsgierige publiek! De Rotterdamse Wethouder Saïd Kasmi van Cultuur brengt een bezoek, productieleider Ellen Passage vergelijkt oud met nieuw en Conny Janssen en Rick Spaan blikken terug op een proces van jaren…

Bekijk ook Afl. 1: Verbouwen
Bekijk ook Afl. 2: Nieuwe buren
Bekijk ook Afl. 3: Eerste dag op Katendrecht

De realisatie van Huis Conny Janssen Danst is mede mogelijk gemaakt door:

         

 

Ludovica Stichting
Stichting Swart van Essen
Vrienden van Conny Janssen Danst
+ Onze crowd via Voordekunst.nl

Meer nieuws in en uit Rotterdam?

 

‹ Terug
NL