Huis Conny Janssen Danst tijdens de verbouwing in juni 2019. Foto door Salih Kiliç

Rondleiding verbouwing Huis Conny Janssen Danst

Eindelijk kon Conny Janssen ‘haar’ nieuwe huis op Katendrecht laten zien. Fotograaf Salih Kiliç liep op 1 juni mee tijdens de rondleidingen die de choreografe gaf in de nieuwe ruimtes in Fenix 1. Toen nog volop in verbouwing en nog zeker niet geschikt voor dansers, maar al wel met zicht op alle nieuwe mogelijkheden die de verhuizing naar deze nieuwe plek met zich meebrengt. Kijk mee met deze fotoserie.

Klik in de bovenste foto op ‘BEKIJK FOTO’S‘ voor de complete fotoserie.

Huis Conny Janssen Danst tijdens de verbouwing in juni 2019. Foto door Salih Kiliç

Foto: Salih Kiliç

Verbouwen en verhuizen
Intussen wordt er in de zomer hard gewerkt aan de laatste fase van de verbouwing: in de studio’s worden de vloeren gegoten, spiegels en het grid geïnstalleerd, barres geplaatst. In de andere ruimtes – kleedkamers, kantoren, eetruimte, keuken  – worden de muren geverfd, keukenkastjes opgehangen en bureaus geplaatst. Wanneer alles volgens planning verloopt, werkt de organisatie van Conny Janssen Danst vanaf medio september vanuit het nieuwe kantoor op Katendrecht. Als dan in oktober ook de dansstudio’s helemaal dance proof zijn, hervatten Conny Janssen, de dansers en de muzikanten vanaf oktober de repetities van KIEM op de gloednieuwe plek in Fenix 1.

Klik in de bovenste foto op ‘BEKIJK FOTO’S‘ voor de complete fotoserie.

‹ Terug
NL